<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
20.02.2014 3303

СБУшники застрелили протестувальника в Хмельницькому

Молодий чоловік отримав вогнепальне поранення в голову. Лікарі надали йому допомогу, але травма виявилася несумісна з життям, - каже начальник підстанції міської станції швидкої допомоги Юрій Донюк.

Як передає хмельницьке видання «Всім», трагедія сталася після дев'ятої години вечора, коли почалася пожежа і обстріл.

Починаючи з дев'ятої вечора, до медиків звернулося багато людей з вогнепальними пораненнями. Бригади лікарів та волонтери допомагають постраждалим на місці.

За словами медика, протестувальники не хочуть їхати до лікарні. Але людей з важкими пораненнями все-таки активісти відвозять до міської лікарні. Вона вже переповнена, тому двох хмельничан вже направили до обласної лікарні. У них поранення у очі.

Нагадаємо, під час сьогоднішнього протистояння під приміщенням обласного управління СБУ Хмельниччини силовики відкрили вогонь про протестувальниках. Постраждало четверо протестувальників, зокрема одна жінка отримала вогнепальне поранення в голову. Близько 19 години протестувальники підпалили приміщення СБУ. Протистояння триває досі.

Оценка материала:

4.67 / 3
СБУшники застрелили протестувальника в Хмельницькому 4.67 5 3
Політика / Україна
20.02.2014 3303
Еще материалы раздела «Україна»