<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачне печиво з какао  На тепло доведеться почекати: в Україні поки що буде холодно та дощитиме, але потепління вже скоро  Коли в Україні потепліє: синоптик назвала період  Зміна міністра оборони РФ - підготовка Кремля до затяжної війни в Україні, - ISW  У вівторок в Україні буде холодно: де очікувати заморозки  В Україні 14 травня, подекуди дощитиме, вдень до +16°  Заморозки триватимуть: прогноз погоди на вівторок, 14 травнявсі новини дня
Політика
Україна
08.03.2014 28696

Путін створив собі внутрішню загрозу – експерт

У Президента РФ Володимира Путіна з'являться внутрішні загрози, щойно російський істеблішмент почне усвідомлювати, які проблеми створив Путін для Росії.

Про це в інтерв'ю «Голосу Америки» заявив політичний експерт Атлантичної ради (США) Адріан Каратницький.

«Поведінка Путіна призводитиме до кардинальних змін у стратегіях безпеки, енергетики та фінансової допомоги державам, які межують з Росією», — заявив Каратницький.

На його думку, Путін створив обставини для глибоких змін в економічних відносинах у світі. «Я думаю, що світ розуміє, наскільки це загрозлива людина, наскільки його стратегія несе загрозу, — і світ прийме відповідне рішення», — вважає експерт.

Каратницький також припускає, щойно російський істеблішмент почне усвідомлювати, які проблеми для Росії створив Путін, у останнього з'являться внутрішні загрози. А ці проблеми, за прогнозом Каратницького, будуть чималими.

Зокрема, експерт наголосив на планах налагодження постачання енергоресурсів зі США до Європи. Це стане серйозним внеском до енергетичної безпеки регіону, відзначив експерт. На його думку, тепер і Європа, і США є готовими до цього. «Експерти говорили про це роками, але всі європейці були байдужими до цього, вважаючи, що Путін є прогнозованим і з ним можна працювати надалі. Тепер же виходить, що він поза рамками прогнозованості. Відтак у Європі іде процес переорієнтації», — заявив Каратницький.

Оценка материала:

4.67 / 12
Путін створив собі внутрішню загрозу – експерт 4.67 5 12
Політика / Україна
08.03.2014 28696
Еще материалы раздела «Україна»