<
НОВИНИ ДНЯ: Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травня  Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортіввсі новини дня
Політика
Україна
12.03.2014 20:00 5017

Наливайченко звернувся до працівників СБУ Крима

Голова СБУ Валентин Наливайченко опублікував відеозвернення до співробітників СБУ в Криму, в якому закликає колег не піддаватися на провокації самозваних керівників Криму.

Відео розміщено на каналі Youtube Голови СБУ.

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко закликає співробітників СБУ в Криму не піддаватися на провокації та тиск самопроголошених керівників Автономії. Про це йдеться у зверненні Наливайченка, оприлюдненому сьогодні.

"Шановні колеги, офіцери! Від імені колегії Служби безпеки України та від себе особисто закликаю Вас не піддаватися на провокації та тиск самопроголошених керівників Автономії. Знаємо, як вам зараз складно. Військовий злочинець, самозванець -- Зима, буде заарештований військовою прокуратурою. Так само і його «хазяїн», той хто зруйнував корупцією Службу безпеки України, і зараз ховається у Севастополі. Обидва вони причетні й проходять по справі про масові вбивства мирних молодих людей в Києві", - підкреслив голова СБУ.

"Звертаюся до тих, хто не зрадив Присязі. Жоден рапорт на звільнення, який ви написали під прицілом автомата, не є легітимним. Ми захистимо усіх, хто, незважаючи на погрози та шантаж, залишається вірним Україні та нашим громадянам", - наголосив Наливайченко.

Він запевнив, що Служба безпеки України захистить і прийме дітей, дружин співробітників з Криму. Для цього вже зараз підготовлені місця у санаторіях в Одесі, Києві, Трускавці.

"Ми допоможемо тим, хто захоче проходити подальшу службу в підрозділах СБУ. Уся Служба безпеки України - з вами. Житлом, роботою в СБУ та заробітною платою забезпечимо. Разом з країною ми переживемо ці важкі випробування і станемо міцнішими. Ми сильніші тому, що ми -- українці. Ми сильніші тому, що ми не зраджуємо. Ми з вами служимо Українському народу!" ,- сказав Наливайченко.

Оценка материала:

3.67 / 3
Наливайченко звернувся до працівників СБУ Крима 3.67 5 3
Політика / Україна
12.03.2014 20:00 5017
Еще материалы раздела «Україна»