<
НОВИНИ ДНЯ: Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозки  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 15 травня  Експерт назвав два головні завдання, які стоять перед наступником Шойгувсі новини дня
Прес-релізи
Інше
14.03.2014 663

Х Щорічний юридичний форум «Розвиток ринку юридичних послуг в Україні-2014» - ключова подія юридичного року

28 березня 2014 року (п'ятниця) в готелі InterContinental Kyiv, м. Київ, відбудеться Х Щорічний юридичний форум «Розвиток ринку юридичних послуг в Україні - 2014», який проведе Асоціація правників України.

Форум – один з найбільш знакових і важливих заходів року в юридичному середовищі – цього року стане не просто майданчиком для спілкування власників бізнесу та топ-менеджерів рейтингових юридичних фірм, а й місцем, де юристи зможуть визначити нове спрямування розвитку юридичного ринку.

Програма форуму, традиційно, охоплює весь спектр питань у галузі управління юридичним бізнесом:

останні тенденції у розвитку ринку: прогнози, перспективи та очікування на найближчий час;

тонкощі взаємовідносин з клієнтами: як залучити клієнтів в нинішніх умовах ринку, побудувати довірчі та взаємовигідні відносини, а також організувати ефективну роботу за проектами;

раціональна й успішна схема партнерства: розмежування ролей всередині партнерства, система розподілу прибутку і винагороди;

ефективна робота всередині фірми: як створити команду, яка працюватиме максимально ефективно, точно і злагоджено і де кожен буде направлений на досягнення єдиного результату.

Форум відкриє Павло Петренко, Міністр юстиції України. Серед доповідачів форуму – найбільш авторитетні та успішні представники сфери, професійна діяльність яких не одного разу відзначалася різними міжнародними рейтингами: Олег Макаров, керуючий партнер АО «ЮФ «Василь Кісіль і Партнери», Армен Хачатурян, старший партнер ЮФ «Астерс», Оксана Войнаровська, партнер АО «ЮФ «Василь Кісіль та Партнери», Олексій Кот, керуючий партнер ЮФ «Антіка», Михайло Ілляшев, керуючий партнер ЮФ «Ілляшев та Партнери», Сергій Свириба, керуючий партнер ЮБ «Єгоров, Пугінскій, Афанасьєв і партнери» в Україні, Сергій Козьяков, старший партнер АФ «Сергій Козьяков та Партнери», Валентин Гвоздій, керуючий партнер ЮФ «Гвоздій та Оберкович».

З детальною програмою форуму можна ознайомитися за посиланням http://uba.ua/ukr/events/1160/.

З питань участі у заході звертайтеся, будь ласка, до Секретаріату Асоціації правників України за тел./факсом: +380 (44) 492-88-48, e-mail: conference@uba.ua. Контактна особа - Ія Савченко.

Оценка материала:

5.00 / 1
Х Щорічний юридичний форум «Розвиток ринку юридичних послуг в Україні-2014» - ключова подія юридичного року 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
14.03.2014 663
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 322
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 291
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 367
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 314
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 326