<
НОВИНИ ДНЯ: Бувають відмови. Що робити, якщо дані військовозобов'язаного не оновлюються в ЦНАПі  Тепло, але подекуди з дощами: якою буде погода в Україні 19 травня  Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитуваннявсі новини дня
Політика
Україна
31.03.2014 1809

60% росіян навіть не знають, хто такі «бандерівці» - опитування

60% громадян Росії не можуть точно сказати, хто такі «бандерівці», про яких розповідають російські ЗМІ та влада

Про це свідчать опубліковані у понеділок результати соцопитування Всеросійського центру вивчення громадської думки.

Згідно з результатами опитування, 48% респондентів чули про «бандерівців», але подробиць про них не знають, 12% ніколи раніше про них не чули.

Серед громадян Росії, які чули про діяльність «бандерівців», більшість вважають «бандерівців» напівфашистським рухом (91%), що становить реальну небезпеку для російськомовного населення України (82%). У свою чергу, 76% респондентів, які знають про діяльність «бандерівців», вважають їх ставлениками західних політиків, а 12% упевнені, що «бандерівці» не пов'язані із західними політиками.

За матеріалами Укрінформ

Оценка материала:

3.00 / 2
60% росіян навіть не знають, хто такі «бандерівці» - опитування 3.00 5 2
Політика / Україна
31.03.2014 1809
Еще материалы раздела «Україна»