<
НОВИНИ ДНЯ: У Росії розгорнули масове будівництво фільтраційних таборів для українців — ЦНС  Як шукатимуть ухилянтів через "Оберіг": в ТЦК розповіли подробиці  Неперевершені дієтичні котлети з сочевиці: допоможуть схуднути та можна в піст  Чи вважається гріхом відмова стати хрещеним для дитини – в ПЦУ пояснили  На вихідних погода в Україні зміниться  Путін, попри невдачу, продовжить переконувати Захід кинути Україну і дозволити її знищити, - ISW  Пікантний пиріг з рикотою та квасолею: фантастичне поєднання смаку!всі новини дня
Прес-релізи
Інше
09.04.2014 488

Міжнароднаконференція Українського форуму благодійників "Благодійність як інструментсоціальних змін"

17 квітня 2014 року Український форум благодійниківпроводить VІ Міжнародну конференцію "Благодійність як інструментсоціальних змін".

Для розвитку благодійності в Україні минулі місяцімають надзвичайне значення. Можна з абсолютною впевненістю стверджувати, щоМайдан спричинив безпрецедентну трансформацію у ставленні до благодійності іводночас саме благодійність стала однією з рушійних сил, що зробили можливимМайдан. Тож сектор благодійності в Україні має нові можливості, але й нові,досі не бачені ним, виклики та задачі.

Український форум благодійників запрошує всіхосягнути отриманий досвід й - і це головне - обговорити перспективи та викликина VІ Міжнародну конференцію "Благодійність як інструмент соціальнихзмін".

Заходи конференції будутьцікавими перш за все для засновників, керівників та співробітників благодійнихфондів та організацій, приватних благодійників, громадських організацій та їхоб'єднань, ініціативних груп громадян, представників бізнесу, які займаютьсяабо планують займатися благодійністю, представників влади та дипломатичногокорпусу, представників ЗМІ, які спеціалізуються на соціальній та економічнійтематиці, аналітиків та консультантів усферах соціальної відповідальності, мас-медіа, зв'язків із громадськістю,стратегічного планування, регіонального розвитку, ІТ.

Уфокусі програми Конференції такі питання:

  • роль благодійності в соціальних та суспільно-політичних змінах та розподіл відповідальності
  • роль міжсекторного партнерства у здійснені соціальних та суспільно-політичних змін та розвитку соціальних цінностей
  • стратегії та тактики здійснення соціальних змін: адресна допомога, системні проекти, адвокація, створення інфраструктури
  • формування культури свідомої благодійності у сім'ї, освітніх закладах, громадській діяльності, бізнесі.

І все це в інтерактивних форматах: панельнідискусії, ток-шоу, творчі майстерні, круглі столи тощо.

З пленарною доповіддю на конференції виступить ЕндрюРоджерс, британський експерт з оцінки систем, розвитку громад та міжсекторногопартнерства. Тема його пленарної доповіді: «Через міжсекторне партнерство досоціальних цінностей».

Також ключову доповідь на тему «Рольблагодійності у соціальних та суспільно-політичних змінах: глобальнітренди та виклики» зробить Євген Глібовицький, консультант зі стратегій,маркетингу та комунікацій.

Конференція УФБ - це можливість висловити власнийпогляд на майбутнє благодійності в Україні та почути про міжнародні тавітчизняні тренди з перших вуст провідних експертів сектору і найуспішнішихпрактиків. Конференція об'єднає досвід близько 300 спеціалістів у сферіблагодійності з різних регіонів України та інших куточків світу.

Партнери події: міжнародний фонд Відродження, Благодійнафундація України «Відкриті Серця», JDC Ukraine.

Дата проведення: 17 квітня 2014 року.
Час: з 9:00 до 18:30.
Місце: конференц-центр Президент Готелю, Київ, вул. Госпітальна 12,www.president-hotel.com.ua.

Умови участі:
Участь у конференції передбачає реєстраційнийвнесок, який складає:
- 300 грн. (другий та наступник учасник – внесок200 грн.).

Для реєстрації необхідно заповнити реєстраційнуформу та надіслатиїї до 15 квітня 2014 року на електронну адресу conference.ufb@gmail.com.

Ознайомитися із детальною інформацією тазареєструватися для участі у конференції можна на сайті http://www.blagodiynist.info/. За додатковою інформацією звертайтеся зателефоном +38 (044) 425 92 94.

Normal 0 MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Обычная таблица"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";}

Оценка материала:

5.00 / 1
Міжнароднаконференція Українського форуму благодійників "Благодійність як інструментсоціальних змін" 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
09.04.2014 488
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 326
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 291
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 370
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 318
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 329