<
НОВИНИ ДНЯ: Україна знищує кораблі-ракетоносії Чорноморського флоту швидше, ніж РФ їх будує  Банки України отримали рекордний прибуток з початку року  Україна націоналізує два трубні заводи, які пов'язані з російським олігархом Горіловським  В Україні знову похолодає: синоптик назвав конкретні дати  Видатні українські військові минулого, які неодноразово давали прочуханки росіянам  Як можуть зрости ціни на автомобільне паливо з липня: прогноз експертів  Літні "плюси" будуть не скрізь. Синоптик розповіла про погоду на завтра в Українівсі новини дня
Прес-релізи
Авторинок
12.02.2009 15:02 20489

Сайт «Первого Автомобильного» телеканала

Главная задача канала – создание качественного автомобильного контента для ценителей автомобилей и всего, что с ними связанно. На сайте канала, соответственно, всегда можно найти интересную информацию из автомира, данные о погоде в городах Украины, о состоянии на дорогах Украины. Также, в разделе «Видео» всегда свежие выпуски Автоновостей, анонсы популярных программ.

В соответствующих разделах можно найти информацию обо всех проектах канала, а также о людях, их создающих. Программу передач «Первого Автомобильного» можно найти в разделе «Телепрограмма». Заходите, и найдите свой город на карте покрытия «Первого Автомобильного».

Для команды создающей «Первый Автомобильный» очень важно мнение зрителей. Поэтому, заходя на Форум сайта, вы можете, при желании, пообщаться с ведущими канала и авторами собственных проектов.

Создавайте канал вместе с нами – создавайте ВАШ Автомобильный канал!

«Первый Автомобильный» – первый украинский тематический автомобильный телеканал, который начал вещание 5 мая 2008 года на спутнике Eutelsat W4 36E, в спутниковом пакете «Поверхность+», а также в базовых цифровых пакетах «Воля-кабель», «Максимум ТВ», а также 80 других кабельных операторов Украины. В программную сетку канала входят проекты собственного производства («Экипаж», «Перший тест», «АвтоTravel.Дорога.UA», «У світ за очі», «Небитий шлях», «Модельний ряд» и др.) С 5 октября 2008 г. «Первый Автомобильный» телеканал начал показ полного собрания сезонов 2002-08 годов программы Top Gear – культового телевизионного шоу об автомобилях производства BBC (Великобритания). Сегодня количество потенциальных зрителей канала составляет уже более 5 млн человек!

Image

Оценка материала:

3.20 / 5
Сайт «Первого Автомобильного» телеканала 3.20 5 5
Прес-релізи / Авторинок
12.02.2009 15:02 20489
Еще материалы раздела «Авторинок»
  • Особливості та характеристики Lexus UX Особливості та характеристики Lexus UX

    У світі автомобільної індустрії, компанія Lexus відома завдяки бездоганним поєднанням якості, комфорту та передових технологій. В рамках своєї стійкої репутації, компанія продовжує вражати світ автомобільними новинками. Серед них варто особливу увагу звернути на Lexus UX, який втілює в собі всі елементи, що зробили бренд Lexus таким популярним та впізнаваним. Розгляньмо деякі особливості та характеристики вражаючого електричного автомобіля.

    Авторинок 09.04.2024 399
  • Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще? Toyota Camry Elegance проти Elegance+: що краще?

    Вивчіть ключові відмінності між Toyota Camry Elegance та Elegance+. Наш огляд допоможе зрозуміти, яка модель краще відповідає вашим потребам у комфорті, економічності та технологіях.

    Авторинок 13.03.2024 322
  • Особенности обслуживания электромотоциклов Особенности обслуживания электромотоциклов

    Обслуживание электромотоциклов необходимо для сохранения их надежной и безопасной работы. Регулярные проверки и обслуживание помогают выявлять и устранять потенциальные проблемы до их возникновения, что повышает безопасность водителя и окружающих на дороге.

    Авторинок 09.03.2024 299
  • Переваги та недоліки автоматичної коробки передач Переваги та недоліки автоматичної коробки передач

    Згідно зі статистикою, у країнах Європи близько 90% машин оснащені АКПП. Автошкола Таурус зосереджується на практичних аспектах водіння, допомагаючи студентам здобути навички для успішного керування автомобілем як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач. Зв’язатись з автошколою на осокорках https://taurus-school.kiev.ua/uk/osokorki можна за номером телефону +38 (067) 388-05-14. Філії школи розташовані в різних районах столиці, що дає змогу вибрати найбільш комфортний логістично варіант.

    Авторинок 01.02.2024 284
  • Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп Як перевіряти штрафи за порушення ПДР і вчасно їх сплачувати: короткий лікнеп

    Понад чотири роки в Україні працює автоматична система фото- і відеофіксації порушень ПДР. Відстежувати наявність штрафів і сплачувати їх можна за допомогою смартфону. Де саме перевіряти інформацію про винесені постанови та як швидко переказувати кошти — розповідаємо далі в статті.

    Авторинок 29.01.2024 385