<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики розповіли, якою буде погода в Україні 13 травня  РФ скидає бомби на власну територію: розвідка Британії назвала причини  "Дуже швидко переб'ють": чи підуть російські окупанти в повторний наступ на Київ  Політолог пояснив, чому на ядерні погрози Путіна вже майже ніхто не реагує  На Україну чекають заморозки: прогноз погоди на 13 травня   Політолог вказав на знакові залаштункові деталі "інавгурації" Путіна  "Полювання" на ухилянтів чи норма закону: військові пояснили, для чого у Києві збирають списки чоловіків для ТЦКвсі новини дня
Політика
Україна
22.04.2014 7180

Головний путінський пропагандист приїхав «піднімати» кримські ЗМІ

Гендиректор міжнародного інформагентства «Росія сьогодні», одіозний російський журналіст Дмитро Кисельов приїхав до Криму.

Голова Держради невизнаної Республіки Крим Володимир Константинов вже провів зустріч з головним путінським пропагандистом.

«Ключовою темою обговорення стали перспективи розвитку кримського медіапростору і можливості відкриття в республіці мультимедійного прес-центру, а також радіоканалу мережі ВГТРК», - йдеться в повідомленні.

Крім цього, Кисельов поговорив про проведення 12-го щорічного джазового фестивалю «Джаз-Коктебель». Як відомо, наприкінці березня після анексії Криму організатори фестивалю «Джаз Коктебель» заявили, що фестиваль переїжджає із Криму.

Кисельов є головним пропагандистом путінського режиму, його програми на російському телебаченні під час і після Майдану відзначалися відвертою брехнею і перекручуванням.

За матеріалами: Крим.Реалії

Оценка материала:

3.50 / 4
Головний путінський пропагандист приїхав «піднімати» кримські ЗМІ 3.50 5 4
Політика / Україна
22.04.2014 7180
Еще материалы раздела «Україна»