<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Прес-релізи
Інше
24.02.2009 18:08 20632

Благодійний Вечір ім. Роберта Бернса зібрав більше $100 тис. пожертвувань

Київський Клуб Левів провів благодійний захід Burns Night – свято з неповторним шотландським колоритом. 14 лютого 2009 року в Виставкому Центрі «АККО Інтернешнл» у Києві відбувся щорічний благодійний захід Burns Night, присвячений 250-річниці дня народження відомого шотландського поета Роберта Бернса.

Благодійний захід проходить в Києві в 14 раз і щороку набуває більшої популярності та збирає дедалі більше коштів на підтримку благодійних проектів Київського Клубу Левів. Близько 600 поважних гостей залучилися до святкування та взяли участь у благочинних аукціонах Вечора. Серед запрошених були голови представництв міжнародних компаній України, бізнесмени, визнані спортсмени та зірки шоу-бізнесу.

Цього року Вечір ім. Роберта Бернса зібрав більше $100 тис. пожертвувань. З цієї суми $26 тис. є надходженням зі спеціальної лотереї автомобілю Mitsubishi Lancer X, безкоштовно наданого Групою компаній «НІКО». Отримані кошти будуть, перш за все, спрямовані Благодійному фонду «Крона» (заснований «НІКО») для створення Національного реєстру добровільних донорів стовбурових клітин. Частина надходжень буде використана на інші благодійні проекти Київського Клубу Левів.

«Українці – щедра та любляча нація, – відмітив Президент Київського Клубу Левів 2009 Куртіс Бєлаяч. – Вони завжди готові та раді допомагати знедоленим. Однак, головна проблема для українців полягає в тому, що вони не знають як можна допомагати та які благодійні проекти виправдовують довіру. Burns Night надає унікальну можливість підтримати надійні благочинні проекти. І саме тому цей благодійний захід вважається одним з найголовніших для Київського Клубу Левів».

Гості Вечора насолоджувалися смачною вечерею із п’яти страв та безкоштовними напоями, наданими спонсором Вечора – компанією Hankey Banister. На сцені виступали українські та іноземні зірки: Міка Ньютон, Boney M та найвідоміша шотландська рок-група Red Hot Chili Pipers. Сюрпризом Вечора став виступ лідера групи Океан Ельзи Святослава Вакарчука, який порадував гостей декількома джазовими композиціями.

Міжнародна асоціація Lions Clubs

Міжнародна асоціація Lions Clubs є найбільшою та найбільш ефективною благодійною організацією, яка нараховує більш ніж 200 мільйонів членів. Всі вони присвятили себе єдиній меті – допомогти нужденним та відповісти на головні потреби світового суспільства. Загальна кількість клубів Lions Clubs, розташованих у 200 країнах світу, перевищує 40 тис.

Клуби замаються різномасштабними проектами: від прибирання довколишніх паркових територій до закупівлі медичного обладнання для хворих дітей, пристарілих, постраждалих та людей з обмеженими можливостями.

Починаючи з 1917 року Lions Clubs надають можливість людям з різних соціальних прошарків допомогти тим, хто знаходиться поруч. Обов'язкова умова діяльності для кожного заснованого у світі Клубу Левів – фінансування лише благодійних проектів і лише на кошти учасників Клубу.

Київський Клуб Левів

Київський Клуб Левів було засновано у 2002 році. За час своє діяльності, Клуб об'єднав більше 70 єдинодумців, які завдяки наполегливі праці та життєвому досвіду зібрали та пожертвували на благодійні проекти в Україні більше $750 тис. Київський Клуб Левів виправдав довіру до своєї діяльності та довів її ефективність на практиці. Міжнародні компанії впевнені в тому, що їх пожертви завжди знайдуть своїх нужденних адресатів, а їх благочинні наміри не буде ошукано.

На кошти зібрані ККЛ було закуплено обладнання для догляду за недоношеними новонародженими малюками, діагностичне обладнання для виявлення раку у дітей, навчальне обладнання для дітей з хворобою Дауна, спортивне оснащення для розумово відсталих дітей, взуття та інші необхідні речі для сиріт. Окрім того, клуб профінансував проведення операцій з видалення катаракти, закупівлю нових окулярів, оплату щеплення та вручення продуктових кошиків до Різдвяних Свят для пристарілих. До того ж, клуб забезпечив будівельними та ремонтними матеріалами сирітські будинки, будинки пристарілих та лікарні.

Лише завдяки Вашій допомозі, щедрості та добросердечності, часу та коштам, ми разом змогли полегшити страждання знедолених та й надалі будемо продовжувати нелегку, але виправдану, спільну благодійну справу.

Оценка материала:

4.14 / 7
Благодійний Вечір ім. Роберта Бернса зібрав більше $100 тис. пожертвувань 4.14 5 7
Прес-релізи / Інше
24.02.2009 18:08 20632
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 314
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 303
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310