<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики попереджають про заморозки  Газові війни. Як РФ виманила в України кораблі, літаки та ракети і звідки космічні "борги"  У Міноборони назвали шість видів доплат для українських військових  Дощі минуть, але прохолода лишиться: якою буде погода в Україні 8 травня  РФ припинила використовувати Кримський міст для постачання зброї на фронт, - The Independent  Сі Цзіньпін повідомив, за якої умови підтримає мирну конференцію щодо України  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Україна
13.07.2014 705

Чубаров назвав «ідеолога розгрому Меджлісу»

Екс-глава адміністрації президента України Сергій Льовочкін - один з ідеологів і провідників розгрому в Україні представницького органу кримськотатарського народу - Меджлісу.

«Хоча він і не впорався з цим завданням, але кинув з серпня 2010 року кримських татар в довгий і виснажливе протистояння з центральною та місцевою (кримською) владою», - зазначив чинний глава Меджлісу Рефат Чубаров.

«Одночасно, при повному сприянні адміністрації президента України, очолюваної Льовочкіним, посилювалися проросійські організації Криму», - додав Чубаров.

За матеріалами: Українська правда

Оценка материала:

5.00 / 1
Чубаров назвав «ідеолога розгрому Меджлісу» 5.00 5 1
Політика / Україна
13.07.2014 705
Еще материалы раздела «Україна»