НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Прес-релізи
Інше
16.07.2014 597

В Києві представили інвестиційні проекти Дніпропетровщини

15 липня, 2014. – В Києві відбулася робоча зустріч Експертного центру з державно-приватного партнерства та інфраструктури (Експертний центр), під час якої було представлено інвестиційні проекти Дніпропетровщини. Головне завдання заходу – налагодження зв’язків між представниками бізнес-спільноти та регіональної влади задля залучення нових інвестицій в розвиток області. Організаторами зустрічі виступили Американська торгівельна палата в Україні (Палата) та Програма розвитку державно-приватного партнерства Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Під час зустрічі представники Дніпропетровської обласної державної адміністрації, на чолі з Головою Дніпропетровської обласної ради Євгеном Удодом, представили інвестиційні можливості своєї області, а також розповіли про основні способи залучення додаткових інвестицій в проекти з розбудови соціальної інфраструктури. Особливу увагу було приділено обговоренню проекту будівництва сміттєпереробного заводу та реконструкції Дніпрообленерго, що забезпечує централізоване теплопостачання у громадських будівлях.

Відкриваючи зустріч Експертного центру, Президент Американської торгівельної палати в Україні Бернард Кейсі зазначив: «Розвиток механізму державно-приватного партнерства є однією з ключових умов ефективності економіки України. Досвід США та європейських держав довів, що така форма взаємодії держави та бізнесу є найоптимальнішою для реалізації інфраструктурних проектів регіонального та державного значення. Американська торгівельна палата й надалі докладатиме зусиль для розвитку і належного функціонування цього механізму в Україні».

«Інфраструктура в регіонах потребує серйозної модернізації, а часом, і будівництва нових сучасних об’єктів. Як показує світовий досвід, для цього необхідне об’єднання державних і приватних інвестицій. Проекти, які я представив сьогодні Експертному центру, можуть бути ефективно реалізовані на основах державно-приватного партнерства. Дніпропетровщина готова для цього. А наше стратегічне завдання – щоб наш інвестиційний потенціал був використаний в повному обсязі і на користь регіону», – зазначив Євген Удод, голова Дніпропетровської обласної ради.

Тетяна Коротка, Директор підготовки проектів ДПП Програми розвитку ДПП, що виступила модератором дискусії, наголосила: «Дніпропетровська область є важливим регіоном промислового розвитку, а тому інвестиції в інфраструктуру є надзвичайно важливими, аби основні галузі не втратили позитивну динаміку свого зростання. Враховуючи обмеження бюджетного фінансування, саме державно-приватне партнерство є тим механізмом, який забезпечить залучення приватних інвестицій, передового досвіду та технологій в об'єкти інфраструктури».

Довідка про Американську торгівельну палату в Україні: Американська торгівельна палата в Україні (Палата) є найактивнішою та найвпливовішою громадською неприбутковою бізнес-асоціацією в Україні. Одним з головних завдань Палати є представництво інтересів іноземних інвесторів, які працюють в країні, а також сприяння появі нових інвесторів на цьому ринку. Палата співпрацює у питаннях торгівлі, комерції та економічних реформ не лише з українським урядом, а й з урядами інших країн, які є економічними партнерами України, з метою захисту інтересів компаній-членів Палати з більш ніж 50 країн світу. Детальніше: http://chamber.ua

Довідка про Програму розвитку державно-приватного партнерства Агентства США з міжнародного розвитку (USAID): Програма розвитку державно-приватного партнерства USAID допомагає створити в Україні середовище, сприятливе для державно-приватного партнерства (ДПП) шляхом вдосконалення законодавства для створення правового середовища, яке сприяє впровадженню ДПП, а також підтримки діяльності національного уповноваженого органу з ДПП. Крім того, в рамках Програми розвитку ДПП готуються до впровадження пілотні проекти ДПП в ключових секторах шляхом надання консультативної, навчальної допомоги та інформаційної підтримки пілотним містам на всіх етапах підготовки проекту: від концепції до представлення пілотних проектів на ринку через прозорий та конкурентний конкурс. Отриманий практичний досвід забезпечить подальше удосконалення середовища та процесів для використання ДПП в Україні. Детальніше: http://ppp-ukraine.org

Оценка материала:

5.00 / 1
В Києві представили інвестиційні проекти Дніпропетровщини 5.00 5 1
Прес-релізи / Інше
16.07.2014 597
Еще материалы раздела «Інше»
  • Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну Відомий бізнесмен продовжує підтримувати Україну

    Рінат Ахметов стверджує, що мирний договір із рф можливий тільки на умовах України, яка, зокрема, вимагає виведення російських військ і відновлення контролю над усіма захопленими територіями. Бізнесмен наголосив, що Україна бореться не тільки за свою свободу, а й за свободу всієї Європи. Рінат Ахметов подав позов до Європейського суду з прав людини проти росії, вимагаючи компенсації за грубі порушення його майнових прав під час неспровокованої військової агресії росії проти України.

    Інше 02.09.2024 407
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 392
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 344
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 417
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 374