<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Життя та Стиль
Події
16.07.2014 807

Серед загиблих в аварії в московському метро є українка

Серед загиблих унаслідок аварії в московському метрополітені у вівторок є громадянка України, повідомляє департамент інформаційної політики МЗС України в середу.

«Встановлено, що серед загиблих є громадянка України, 1957 р.н., тіло якої було упізнано сьогодні і перебуває в Судово-медичному морзі «Царіцино». Тіла всіх загиблих упізнані, інших громадян України серед загиблих немає», - йдеться в повідомленні.

У департаменті також зазначили, що серед постраждалих є три громадянки України. «Дві з них після отримання першої медичної допомоги від госпіталізації відмовилися, одна громадянка перебуває у 13-му відділенні травматології Міської клінічної лікарні № 64 Москви», - наголошується в повідомленні.

Справа перебуває на контролі МЗС і посольства України в Росії.

Нагадаємо, 15 липня о 8:35 мск на перегоні між станціями метро «Парк Перемоги» - «Слов'янський бульвар» Арбатсько-Покровської вітки зійшли з рейок три вагони. 23 людини загинули, 158 постраждали.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Оценка материала:

5.00 / 1
Серед загиблих в аварії в московському метро є українка 5.00 5 1
Життя та Стиль / Події
16.07.2014 807
Еще материалы раздела «Події»