НОВИНИ ДНЯ: Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Україні  Мобілізація в РФ: російська влада здивувала планами щодо нових контрактників Міноборони  Тепло у жовтні: синоптик розповів, якою буде погода у вихідні  Словаччина хоче відновити відносини з Росією: до чого тут Україна  На вихідних у більшості регіонів Україні дощитиме, вдень до +27°  Лукашенко відзначився черговою цинічною заявою щодо України  В Україні впали продажі вживаних авто: які моделі найпопулярнішівсі новини дня
Політика
Україна
21.07.2014 1036

Нацрада закликає телеканали заповнити інформаційну пустоту на сході країни

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення закликає телерадіоорганізації збільшити частку інформаційного мовлення в східних областях України, йдеться в повідомленні регуляторного органу на сайті в понеділок.

«Ми попросили керівників усіх телерадіокомпаній: якщо у вас є можливість здійснювати мовлення й на звільненій, і на окупованій території, давати більше інформації, без нашого втручання в контент, але наповнити ефір інформаційним мовленням», - процитовано в повідомленні слова голови Нацради Юрія Артеменка.

У повідомленні наголошується, що у разі збільшення кількості програм власного виробництва, що таким чином впливає на зміну передбачених концепцією часток, регулятор не застосовуватиме за це санкцій. «За це карати ніхто не буде. Знайте, - це лише на краще», - йдеться в повідомленні.

Артеменко також вважає, що, враховуючи специфіку східного регіону, варто збільшувати кількість програм російською мовою.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Оценка материала:

5.00 / 1
Нацрада закликає телеканали заповнити інформаційну пустоту на сході країни 5.00 5 1
Політика / Україна
21.07.2014 1036
Еще материалы раздела «Україна»