НОВИНИ ДНЯ: У президентських перегонах між Трампом та Гарріс немає явного лідера, - соцопитування  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вересня  Україні у вівторок прогнозують від 4° до 27° тепла  Якою буде погода в Україні 23 вересня: синоптикиня потішила прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
02.08.2014 600

За тероризм каратимуть в’язницею і конфіскацією майна

Міністерство внутрішніх справ підготувало зміни до 11 статей Кримінального кодексу щодо диверсії, шпигунства, терористичного акту, які передбачають не тільки тюремний термін, а й конфіскацію майна порушників закону, повідомив радник глави МВС Антон Геращенко.

«Міністерство внутрішніх справ підготувало зміни до 11 статей Кримінального кодексу, зокрема щодо диверсії, шпигунства, терористичного акту, щоб покаранням було не тільки позбавлення волі, а й конфіскація майна», - сказав він в ефірі телеканалу БТБ, зазначивши, що диверсанти підривають мости, завдаючи багатомільйонної шкоди, калічать людей, яким як інвалідам держава виплачуватиме багато років допомогу.

«Відповідно, ті люди, які скоюють терористичні акти, чинять диверсії, шпигунство, закликають до сепаратизму - вони мають відповідати своїм майном. Тим паче це буде охолоджувати запал тих багатих людей у Донецькій і Луганській області, які пішли на те, щоб намагатися розколоти Україну. Вони за це відповідатимуть», - сказав Геращенко.

За його словами, законопроекти буде надано на сесію Верховної Ради вже до 11 серпня.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Оценка материала:

5.00 / 1
За тероризм каратимуть в’язницею і конфіскацією майна 5.00 5 1
Політика / Україна
02.08.2014 600
Еще материалы раздела «Україна»