<
НОВИНИ ДНЯ: Усик очолив престижний рейтинг найкращих боксерів світу  Трамп вимагає від Байдена здати тест на наркотики перед дебатами  Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Путін переводить Росію на постійний воєнний стан - The Times  Сподобаються усім: як приготувати міні-чизкейки всього з трьох інгредієнтів  Вчені вперше відтворили обличчя найбагатшої людини, яка коли-небудь жила  Виїзд чоловіків за кордон: що і для кого зміниться від 18 травнявсі новини дня
Політика
Україна
02.08.2014 600

Жириновського, Зюганова, Миронова, Шойгу і Малафеєва викликають на допит до Києва

Головне слідче управління МВС України винесло повідомлення про підозру у фінансуванні та організації незаконних збройних формувань на території України деяким громадянам Росії.

«Послу Російської Федерації в Україні М.Ю. Зурабову було направлено повідомлення про виклик В.В. Жириновського, Г.А. Зюганова, С.М. Миронова, С.К. Шойгу та К.В. Малафєєва, для повідомлення про підозру та здійснення їх допитів в якості підозрюваних», - йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

МВС нагадує, що проходить досудове розслідування в кримінальних провадженнях стосовно цих осіб за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 3, 5 ст. 260 КК України (керівництво не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань, їх фінансування, постачання їм зброї, боєприпасів, вибухових речовин чи військової техніки, а також участь у складі даних формувань у нападі на підприємства, установи, організації чи на громадян, що призвело до загибелі людей чи інших тяжких наслідків).

Головне слідче управління МВС України вирішує питання про обрання запобіжного заходу щодо підозрюваних у вигляді утримання під вартою.

Оценка материала:

5.00 / 1
Жириновського, Зюганова, Миронова, Шойгу і Малафеєва викликають на допит до Києва 5.00 5 1
Політика / Україна
02.08.2014 600
Еще материалы раздела «Україна»