<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
04.08.2014 31341

Донецьк мають звільнити несподівано для терористів

План визволення Донецька вже існує, і він стане несподіванкою для терористів.

Про це заявив радник президента України Юрій Луценко, повідомляє прес-служба Третьої Української Республіки.

«Якщо ми його реалізуємо, а це вимагає максимальної напруги всіх сил держави, можна буде впевненіше дивитися в майбутнє України», - заявив Луценко.

За словами екс-голови МВС, для швидкого закінчення війни зараз необхідно взяти Донецьк. «Взяття столиці Донбасу означатиме 90 відсотків перемоги. Не можна буде говорити про якісь тамтешні республіки, коли столиця краю буде не в їхніх руках. Це наша одна з головних помилок, що ми допустили туди перебазування основних терористичних сил», - визнав Луценко.

Оценка материала:

5.00 / 3
Донецьк мають звільнити несподівано для терористів 5.00 5 3
Політика / Україна
04.08.2014 31341
Еще материалы раздела «Україна»