<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
06.08.2014 673

Порошенко доручив звільнити чиновників, які наживалися на матзабезпеченні армії

Президент України Петро Порошенко доручив міністру оборони Валерію Гелетею звільнити двох керівників департаментів міністерства, які відповідають за матеріально-технічне забезпечення та проведення тендерів, а також за закупівлю озброєнь.

«Я дав доручення міністру оборони звільнити двох керівників департаментів: перший - який відповідав за матеріально-технічне забезпечення та проведення тендерів, другого - який відповідав за закупівлю озброєння. Від сьогодні призначені нові, більш ефективні керівники, я сподіваюся», - сказав Порошенко.

За словами глави держави, таке доручення він зробив, ґрунтуючись на оприлюднених Генеральною прокуратурою попередніх результатах розслідування про неефективне витрачання коштів на забезпечення ЗС України і Нацгвардії.

Порошенко також повідомив про своє доручення громадським радам міністерств, що беруть участь у тендерах, в обов'язковому порядку включати у цей процес волонтерів, «щоб вони мали повну можливість перевіряти всі закупівлі».

Оценка материала:

5.00 / 1
Порошенко доручив звільнити чиновників, які наживалися на матзабезпеченні армії 5.00 5 1
Політика / Україна
06.08.2014 673
Еще материалы раздела «Україна»