<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
06.08.2014 873

Комбат «Донбасу»: приватні армії в Україні – маячня і вигадки негідників

Командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко впевнений, що ніяких приватних армій олігархів в Україні немає.

«Які приватні армії!? Люди йдуть вмирати за Коломойського, чи що!? За що? 980 гривень – вся зарплата. Ці міфи – маячня і вигадки негідників, які звикли обливати брудом все навколо. Професійні мерзотники, яким часто допомагає «диванна сотня», – сказав він.

Семенченко додав, що його батальйон не фінансується олігархами, а збирає гроші своїми силами. «Незважаючи на різні чутки, жодної копійки від олігархів ми не взяли», – запевнив він.

У той же час він підтвердив, що добровольці після закінчення АТО не сидітимуть тихо і «стануть проблемою чинної влади». «Але, зрозуміло, добровольці стануть проблемою для тих, хто звик працювати з системними олов'яними солдатиками, які будуть сидіти вдома без ноги, з соціальною допомогою, і просто дивитися на мерседеси, що пролітають повз. Позасистемні люди не побояться і будуть діяти», – сказав Семенченко.

За матеріалами: ЛІГАБізнесІнформ

Оценка материала:

5.00 / 1
Комбат «Донбасу»: приватні армії в Україні – маячня і вигадки негідників 5.00 5 1
Політика / Україна
06.08.2014 873
Еще материалы раздела «Україна»