<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Україна
12.08.2014 791

В Україні буде збільшено чисельність контррозвідки

В Україні збільшуватиметься чисельність співробітників контррозвідки, зазначає заступник голови Служби безпеки України Віктор Ягун.

«Наші керівники, які були до лютого, довели стан контррозвідки в Україні до того, що в нас усіх контррозвідників в Україні було 387 осіб. І зараз, коли постало питання, щоб військовий контррозвідник, помічник командира аж до ротної групи був у кожній військовій частині, яка, зокрема, перебуває в зоні АТО, в нас просто ніким їх сформувати. Ми вириваємо людей з інших підрозділів, піднімаємо старі кадри, намагаємося відновити молодих офіцерів, узяти з військ», - заявив він.

Ягун зазначив, що 19 липня було підписано указ про реформування контррозвідки, її чисельність збільшено до 680 осіб. «І є остання вказівка президента, ми будемо ще її (чисельність – ред.) збільшувати, щоб забезпечити не менше двох співробітників у кожному підрозділі», - додав він.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні буде збільшено чисельність контррозвідки 5.00 5 1
Політика / Україна
12.08.2014 791
Еще материалы раздела «Україна»