<
НОВИНИ ДНЯ: Як студентам-чоловікам виїхати за кордон: інструкція  Росіяни змирилися з війною в Україні і не намагаються чинити тиск на Путіна, - Bloomberg  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погода  Соцопитування: скільки українців підтримують заборону УПЦ МП, а скільки – проти  В Україні хочуть запровадити штрафні бали для водіїв за порушення ПДР – як це працюватиме  Дві ночі поспіль. Синоптики попередили про заморозки в Україні  КНР вклала шалені кошти і тепер їх втрачає: чи зацікавлений Китай у війні Росії проти Українивсі новини дня
Політика
Україна
18.08.2014 4258

В окупованій росіянами Керчі почався транспортний колапс

У Керчі триває транспортний колапс на поромній переправі: на накопичувальні майданчики й далі прибувають машини.

Як повідомляє Крим.Реалії з посиланням на місцеві ЗМІ та очевидців, обстановка на цих майданчиках знервована, водіям і пасажирам доводиться десятки годин чекати вантаження на пором у вкрай важких умовах.

Станом на 13:30 17 серпня з ранку на переправі було всього два прибуття порома «Єйськ» і «Керченський-2». Пізніше серед очікують у черзі водіїв почалися розмови про те, що пором «Керченський-2» тимчасово зійшов з лінії.

На накопичувальної майданчику поромної переправи через великого скупчення людей погіршилися санітарно-гігієнічні умови: місцеві комунальні служби не чистять туалети, на стоянці немає води і продуктів. «Накопичувач в аеропорту повний. Ситуація сильно знервована. Люди продовжують прибувати дуже швидко. З 7 години ранку нікого з накопичувача не випускали. Тут вже відчувається запах туалетів, які давно необхідно почистити, а також у підприємців закінчилися продукти і вода, вони поїхали за новою партією. Медики повідомляють, що до вечора люди стали частіше звертатися до них за допомогою», - наголошується в повідомленні.

Регулюють рух в черзі, крім працівників силових відомств, представники місцевої «самооборони».

О 18:00 на переправі «Крим-Кавказ» планувалася нарада всіх відповідальних за роботу переправи і розподіл людей по накопичувачах.

Вранці 17 серпня в порту «Кавказ» черги на паром чекали 615 автомобілів, в порту «Крим» - 2000 машин.

Оценка материала:

5.00 / 1
В окупованій росіянами Керчі почався транспортний колапс 5.00 5 1
Політика / Україна
18.08.2014 4258
Еще материалы раздела «Україна»