<
НОВИНИ ДНЯ: Українським студентам дозволили виїзд за кордон: названо умови  Українці масово виїжджають із кількох країн ЄС: дані Євростату  Правила проходження ВЛК змінились: у Міноборони описали механізм  Салат з печінкою, але без картоплі: смачна святкова страва зі звичайних продуктів  Коли буде Трійця 2024 року: чи змінюється дата за новим календарем, традиції і народні прикмети  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Не восени. У Нідерландах повідомили деталі поставок F-16 в Українувсі новини дня
Політика
Україна
18.08.2014 715

Україна розповіла, як прийме горезвісний «гуманітарний конвой»

Вантаж «гуманітарного конвою» від РФ надходитиме партіями в міжнародний пункт пропуску «Ізварине – Донецьк» і буде передаватися тільки офіційним представникам Червоного хреста після усіх прикордонно-митних процедур.

Про це на своїй сторінці Facebook повідомив глава Державної фіскальної служби України Анатолій Макаренко

«Вантаж, за погодженням з місією Червоного Хреста, надходитиме в міжнародний пункт пропуску «Ізварине-Донецьк» (Ростовської обл.) партіями (до 30-ти транспортних засобів) і буде передаватися для подальшого супроводу тільки офіційним представникам Червоного Хреста і тільки після проведення всіх заходів прикордонно-митного контролю», - повідомив він.

За словами Макаренка, 18 серпня українська сторона очікує «офіційних представників Червоного Хреста для проведення необхідних митних процедур (огляд, ідентифікація вантажу, документальне оформлення тощо)».

Нагадаємо, 16 з біля 300 російських вантажівок, які зупинилися в Каменськ-Шахтинський (РФ) 17 серпня просунулися до КПП «Донецьк» в Росії на кордоні з Україною.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна розповіла, як прийме горезвісний «гуманітарний конвой» 5.00 5 1
Політика / Україна
18.08.2014 715
Еще материалы раздела «Україна»