<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Прес-релізи
Інше
30.09.2014 4187

Адвокатське об’єднання «Клочков та партнери» - ваша правова безпека

Адвокатське об’єднання «Клочков та партнери» об’єднало адвокатів з багаторічним досвідом в різних галузях права. Об’єднання було створене з метою максимально ефективної реалізації наданих адвокатам повноважень, для забезпечення повної правової безпеки Клієнтів.

Співпрацюючи з Адвокатським об’єднанням «Клочков та партнери» Ви отримаєте не лише кваліфіковані послуги адвокатів, але й впевненість у тому, що Ваші справи в надійних руках.

Адвокатське об’єднання «Клочков та партнери» пропонує комплекс правової допомоги як фізичним, так і юридичним особам.

Для фізичних осіб пропонується правова допомога за наступними напрямками:

Адміністративні правопорушення:

Захист інтересів у справі про притягнення до адміністративної відповідальності, повернення вилученого посвідчення водія, зменшення штрафів, оскарження постанов про адміністративні правопорушення, послуги адвоката по ДТП, тощо.

Банківське право:

Врегулювання різного роду спорів з банківськими установами, в т.ч. проблемних кредитів, як шляхом переговорів, так і в судовому порядку, юридичний супровід реструктуризації кредитних зобов’язань, оскарження результатів публічних торгів, оскарження дій державних виконавців тощо.

Посвідка на проживання:

Допомога в отриманні посвідки на проживання в Україні.

Інтелектуальна власність:

Захист прав інтелектуальної власності, в т.ч. шляхом стягнення збитків за незаконне використання торгової марки, статті і т.д., заборони незаконного використання об’єкту інтелектуальної власності, вилучення контрафактної продукції та ін. Реєстрація торгової марки.

Спадщина:

Ведення судових справ по оспорюванню заповітів, свідоцтв про право на спадщину та інших спадкових справ. Правовий супровід процесу оформлення спадщини.

Вирішення спорів:

Врегулювання будь-яких спірних життєвих ситуацій шляхом медіації (домовленостей) та в судовому порядку, в т.ч., щодо земельних ділянок, нерухомості, спори, що виникають з укладення та виконання будь-яких договорів, стягнення боргу, житлові, спори зі страховими компаніями, щодо повернення боргів, відшкодування шкоди від ДТП, відшкодування матеріальної та моральної шкоди, захист честі, гідності та ділової репутації та інші.

Кримінальне право:

Захист інтересів учасників кримінального провадження на будь якій стадії, участь у проведені окремих слідчих діях (допит свідка у кримінальному провадженні тощо), укладення угод в кримінальному провадженні (зі стороною потерпілого або зі стороною обвинувачення), приватне обвинувачення та ін.

Сімейні правовідносини:

Вирішення в судовому порядку спорів щодо розірвання шлюбу, стягнення аліментів та додаткових витрат на дітей, стягнення пені за несплату аліментів, зменшення/збільшення розміру стягнутих аліментів, поділ майна, збільшення частки при поділі майна, встановлення факту спільного проживання без реєстрації шлюбу, позбавлення батьківських прав, визначення місця проживання дітей, складання шлюбного контракту та ін.

Трудове право:

Стягнення невиплаченої заробітної плати, оскарження незаконного звільнення, поновлення на роботі тощо. Отримання дозволу на використання праці іноземця.

Для юридичних осіб пропонується правова допомога за наступними напрямками:

Господарські правовідносини:

Претензійно-позовна робота в господарських правовідносинах щодо будь-яких видів господарських спорів.

Договірне право:

Складання договорів, правовий аналіз договорів, складання протоколів узгоджень, участь у переговорах при підписанні договорів тощо.

Корпоративне право:

Реєстрація, ліквідація, внесення змін до статутних документів ПАТ, ТОВ, ПП, ФОП, неприбуткових організацій, благодійних організацій, фондів, громадських організацій, ЗМІ. Юридичний супровід угод по переходу корпоративних прав, правовий аудит внутрішнього документообороту підприємства, схеми роботи підприємства, підготовка рекомендацій по усуненню недоліків. Ведення корпоративних судових справ. Консультування з питань оподаткування, податкового планування та оптимізації. Допомога в отриманні довідок, витягів, виписок з ЄДРПОУ, довідки про банкрутство, будь яких довідок з податкових органів.

Податкова практика:

Оскарження рішень податкових органів, податкових повідомлень-рішень, вирішення інших проблемних ситуацій.

Спори з державними установами:

Оскарженні рішень Держархбудінспекції, Державної реєстраційної служби, Державного агентства земельних ресурсів та їх територіальних підрозділів, органів місцевого самоврядування, тощо.

Юридичний аутсорсинг:

Юридичне обслуговування національних підприємств та іноземних компаній різних організаційно-правових форм.

Правовий супровід діяльності ОСББ, ЖБК:

Надання комплексної правової допомоги ОСББ, а також ЖБК у вирішенні спорів з мешканцями будинків з питань сплати останніми за житлово-комунальні послуги.

З більш детальним описом послуг, які надаються Адвокатським об’єднанням «Клочков та партнери», а також вартістю послуг можна ознайомитись на офіційному сайті об’єднання http://advokat.biz.ua/

Оценка материала:

5.00 / 3
Адвокатське об’єднання «Клочков та партнери» - ваша правова безпека 5.00 5 3
Прес-релізи / Інше
30.09.2014 4187
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 322
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 291
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 367
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 314
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 326