<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко таємно передав Азербайджану зброю перед війною з Вірменією — Politico  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градус  Дощі не припиняються: синоптик розказав, де та коли в Україні литиме  Коли в Україні очікувати повернення спеки: синоптикиня Діденко дала відповідьвсі новини дня
Політика
Україна
08.10.2014 9605

Скептицизм щодо Путіна в Європі зашкалює – віце-спікер Європарламенту

Скептицизм щодо Путіна в Європі зараз є найбільшим за всю історію його президентства.

Про це заявив під час зустрічі із журналістами у львівському прес-клубі Укрінформу віце-спікер Європарламенту відомий польський політик Рішард Чарнецький.

«Реакція ЄС на агресію Росії щодо Грузії була набагато слабшою, ніж щодо її дій в Україні. Це означає, що Європа вчиться і прогресує. Скептицизм щодо заяв і декларацій Путіна в ЄС зараз є найбільшим за всю історію його президентства», - сказав Чарнецький.

Водночас він визнав, країн ЄС ще не виробили спільної позиції в цьому питанні. Деякі із них, такі як Угорщина, горнуться до Росії і в політичному, і в економічному планах. Звичайно, вони мають право діяти згідно із національними інтересами, проте ЄС має аргументи, щоб його члени діяли одностайно. Адже перемовини, які пропонує Росія, не відповідають її дійсним намірам, а кроки не викликають довіри.

За матеріалами: Укрінформ

Оценка материала:

5.00 / 2
Скептицизм щодо Путіна в Європі зашкалює – віце-спікер Європарламенту 5.00 5 2
Політика / Україна
08.10.2014 9605
Еще материалы раздела «Україна»