<
НОВИНИ ДНЯ: Жорстока, радянська людина: що західні ЗМІ пишуть про нового наступника Шойгу Бєлоусова  Американська військова допомога Україні вже в дорозі — Блінкен  Війна Росії в Україні: Шольц дав обіцянку  Курячі стегенця, мариновані в кефірі: простий рецепт  Наскільки задоволені життям українські біженці у Німеччині, Польщі та Чехії, - опитування  Скільки українських біженців готові колись повернутися з Європи − дані опитування шокують  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомовсі новини дня
Прес-релізи
Інше
30.03.2009 14:56 20115

Ukrainian Fashion Week та «Готель «Прем’єр Палац» презентують новий проект – WEDDING DELUXE

Життя не стоїть на місці і не підпорядковується жодним кризам. Усвідомлюючи це, Ukrainian Fashion Week та «Готель «Прем’єр Палац» презентують новий проект – WEDDING DELUXE – виставку ексклюзивних послуг для організації весілля. Такі заходи традиційно проходять у багатьох світових столицях, і мета українських організаторів – створити акцію європейського рівня, залучивши найкращих представників різних складових весільних урочистостей. Від ювелірів до квіткарів, від послуг кетерінґу до весільних подорожей, від весільного вбрання до виготовлення запрошень. В кожному з цих сегментів буде брати участь лише один експонент.

Важливим аргументом щодо участі у цьому заході стане не тільки авторитет і досвід організаторів, а й довготривалість проекту. Анонсована 9-го квітня 2009 року виставка стане першою із запланованих, що відбуватимуться двічі на рік у квітні та серпні місяці. Запорукою успіху акції стане і місце проведення WEDDING DELUXE – перший п’ятизірковий готель в Україні «Прем’єр Палац».

Особливим обіцяє бути список запрошених на WEDDING DELUXE.

Переважною більшістю гостей будуть ті, для кого весілля є актуальною подією чи питанням найближчого майбутнього.

Запланований склад учасників охоплює наступні сегменти:

- весільна мода (весільні сукні та костюми)

- коштовності

- прикраси з перлів

- квіткове оформлення

- туристичні послуги (подорожі для молодят)

- весільні зачіски та макіяж

- кондитерські вироби/подарунки з шоколаду

- подарунки для молодят

- бенкетне обслуговування та зали для весільного бенкету.

Попередня програма виставки:

19:00 – відкриття виставки

19:00 – 20:00 – знайомство з експозиціями

20:00 – 20:20 – дефіле весільних суконь

20:20 – 21:00 – знайомство з експозиціями

21:00 – 21:20 – дефіле весільних суконь

21:20 – 22:00 – знайомство з експозиціями

Адреса: 5-7 / 29 бульвар Т.Шевченка / вул.. Пушкінська (вхід з вулиці Пушкінської)

Будь ласка, за додатковою інформацією звертайтеся:
Анна Бондаренко, PR-менеджер готелю «Прем’єр Палац», тел. +380 44 244 12 84, bondarenko@premier-palace.com

Олена Сорока, виконавчий продюсер Ukrainian Fashion Week, тел. +380 44 428 76 47

helen@yanko.com.ua

Оценка материала:

3.57 / 7
Ukrainian Fashion Week та «Готель «Прем’єр Палац» презентують новий проект – WEDDING DELUXE 3.57 5 7
Прес-релізи / Інше
30.03.2009 14:56 20115
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 318
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 291
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 367
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 314
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 322