<
НОВИНИ ДНЯ: Якою буде погода в Україні 3 липня: прогноз від синоптикині  Війна внесла корективи. Власники квартир змінили вимоги до квартирантів — кому тепер частіше відмовляють  Які українські слова не мають точних відповідників у російській мові  Україна скорочуватиме видатки на оборону  Температурні контрасти. Синоптик дала прогноз погоди на 3 липня  Сім місяців на "паузі". Коли повністю запрацює синя гілка метро у Києві  Українським водіям "світять" нові штрафи – за що можуть покарати та яка сумавсі новини дня
Бізнес
Економіка
18.06.2015 1798

«Такеда Україна» підтверджує законність реєстрації препарату актовегін

Про це під час прес-конференції заявила директор фармацевтичної компанії «Такеда Україна» Наталія Заго, повідомляють Контракти. Керівник розповіла, що 10 червня 2015 р. в офіс компанії  прийшли співробітники СБУ та слідчі МВС з метою розслідування законності реєстрації актовегіну. На даний момент слідство триває.

Керівництво «Такеда Україна» повідомило, що препарат зареєстрований в Україні вже понад 26 років згідно чинного законодавства України, реєстрація є чинною.

Віце-президент Всесвітньої Федерації нейрохірургічних товариств, академік Національної академії медичних наук України Євген Педаченко повідомив, що актовегін є важливим препаратом для таких захворювань, як «діабетична стопа», «когнітивні порушення при судинних порушеннях головного мозку» та ін. Згідно досліджень член-кореспондента АМН України Володимира Чернія, препарат є базовим для лікування «гострої церебральної недостатності».

Як зазначила Наталія Заго, препарат офіційно зареєстрований та сертифікований в Австрії, Румунії, Латвії, країнах СНД та Близького Сходу. На сьогодні препарат завозиться в Україну та доступний для користування.

ТОВ «Такеда Україна» є офіційним представником всесвітньовідомої фармацевтичної компанії Takeda Pharmaceutical Company Limited. Компанія пропонує препарати для лікування кардіологічних, неврологічних, гастроентерологічних захворювань, обміну речовин, а також у терапії запальних та онкологічних захворювань.

Оценка материала:

5.00 / 1
«Такеда Україна» підтверджує законність реєстрації препарату актовегін 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
18.06.2015 1798
Еще материалы раздела «Економіка»