<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
25.06.2015 801

28 червня у Львові починається підготовка до фестивалю вуличних видів спорту Yarych Street Fest

5 липня у місті Лева зберуться шанувальники здорового способу життя і активного відпочинку, адже саме в цей день відбудеться щорічний фестиваль вуличних видів спорту Yarych Street Fest.

 

Мета фестивалю полягає у тому, щоб популяризувати здоровий спосіб життя і заохотити молодь до занять активними, сучасними видами спорту.

Цього року фестиваль охопить три локації. На площі Ринок буде встановлено 8 спортивних майданчиків, один з яких — зі справжньою баскетбольною стійкою NBA, де і відбудеться відбірковий етап Української Стрітбольної Ліги 3x3. Поруч пройде турнір зі слем-данку та неймовірне шоу діджеїв.

На площі перед пам’ятником Тарасу Шевченку відбудеться богатирський турнір стронгменів, в якому візьмуть участь світові зірки цього виду спорту. Для любителів екстремальних видів спорту на території оновленого скейт-парку, що біля Порохової вежі, пройдуть змагання ролерів, скейтерів, паркурщиків, беміксерів, шанувальників велотріалу. Поруч з професіоналами спробувати себе в екстремальних видах спорту зможуть всі охочі.

Рівно за тиждень до події, 28 червня, у рамках підготовки до фестивалю Yarych Street Fest відбудеться масове інтенсивне тренування спільно зі спортивним клубом DODGI. На учасників чекає функціональне тренування, що складатиметься зі звичних, але інтенсивних вправ (біг, стрибки, підйом сходами, присідання тощо), які допоможуть не лише розвинути силу і витривалість, але й вдосконалити гнучкість та грацію.

Тренування розпочнеться о 12:00 на площі Ринок. Участь у ньому безкоштовна, але потребує попередньої реєстрації за тел. (063) 309-07-11, (063) 727-03-17, (098) 847-73-80 або за посиланням https://vk.com/fitness_na_rynku.

Оценка материала:

5.00 / 1
28 червня у Львові починається підготовка до фестивалю вуличних видів спорту Yarych Street Fest 5.00 5 1
Життя та Стиль / Спорт
25.06.2015 801
Еще материалы раздела «Спорт»