<
НОВИНИ ДНЯ: Генерал-лейтенант ЗСУ назвав найкращий напрямок для контрнаступу України  Якою погодою завершиться квітень: синоптикиня дала прогноз   Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Місцями з дощами, але дуже тепло — синоптики розповіли, в яких регіонах очікувати опадів  Грози, дощі, сильний вітер: де 29 квітня в Україні очікується негодавсі новини дня
Прес-релізи
Інше
22.06.2009 13:45 18576

«Украгролізинг» на головній галузевій виставці року

НАК «Украгролізинг» традиційно стала активним учасником Міжнародної Агропромислової виставки-ярмарку «АГРО-2009», яка цього року зібралась 21-й раз і розмістилася на двох величезних столичних майданчиках – Національному комплексі «Експоцентр України» та Виставковому комплексі «Чубинське». Лише у перший день «АГРО-2009» привернула увагу понад 25 тис. відвідувачів. Утім, інтерес до неї не спадав і наступні три дні роботи.

Голова правління Компанії Микола Шпак 10 червня взяв участь в урочистостях в Українському Домі, де головну професійну виставку-ярмарку благословили представники влади, еліта агровиробництва та галузевої науки, а також міністри сільського господарства іноземних країн, представники ділових кіл.

11 червня на Центральному майдані Експоцентру до учасників виставки звернулися Президент України Віктор Ющенко, міністр аграрної політики України Юрій Мельник, міністр охорони навколишнього природного середовища України Георгій Філіпчук. «Сільське господарство сьогодні – це шанс для української економіки подолати кризу, – наголосив Президент Віктор Ющенко. – Зараз саме в цю галузь спрямовані найбільші інвестиції, а отже, вона відкриває широкі можливості не тільки для вас, виробників, і для ваших родин, а й для усієї країни загалом». «АГРО-2009» привітали Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко і Голова Верховної Ради Володимир Литвин.

«Украгролізинг» зустрічав своїх партнерів і відвідувачів у павільйоні №9, поруч із експозиціями областей України, що демонстрували продукцію регіональних агровиробників. А це дозволило ближче поспілкуватися із безпосередніми споживачами продукції, яку пропонує на умовах фінансового лізингу компанія «Украгролізинг». Численні гості стенду «Украгролізингу» заповнили спеціальні партнерські анкети, які в подальшому ретельно аналізуватимуться інформаційно-технічною службою Компанії. Завдяки цій інформації розширюється клієнтська база «Украгролізингу», вивчаються потреби потенційних замовників на техніку та обладнання.

«Послугами Компанії, нюансами лізингу цікавились як великі агровиробники, так і представники малих та середніх фермерських господарств, – поділилися першими спостереженнями консультанти експозиції «Украгролізингу». – Підходили і групи фахівців, і просто фермерські сім’ї, навіть із дітьми. Охоче заповнювали анкети, брали інформаційні матеріали, цікавилися як технікою конкретних і вже знайомих їм виробників, так і питали порад щодо агрегатів для окремих видів робіт. До речі, є багато бажаючих придбати імпортну техніку, з якою ми зараз, на жаль, не працюємо».

Назву «Украгролізинг» поряд із вигідними пропозиціями щодо придбання техніки можна було бачити і на яскравих оголошеннях безпосередньо на десятках зразків найпопулярнішої вітчизняної техніки, демонстрованої на величезних площах виставки. Ймовірним споживачам, які зупинялися біля машин, нагадували: «Украгролізинг» пропонує придбання за 4% річних».

Однією з подій «АГРО-2009», на яку зібралися представники практично усіх регіонів України, стала церемонія вшануваня переможців загальноукраїнської акції «Лідер агропромислового комплексу України» на головній сцені Експоцентру. НАК «Украгролізинг» – серед переможців рейтингу кращих компаній галузі. Історія та роль Компанії подані у першому томі всеукраїнського видання «Агропромисловий комплекс України. Провідні підприємства агропромислового комплексу», куди увійшли кращі агровиробники, представники переробної промисловості, регіональні галузеві організації, лідери аграрної освіти.

«Сьогодні презентовано лише перший із шести томів видання, яке розповідає про лідерів агропромислового комплексу, – відзначив заступник міністра аграрної політики України Ярослав Гадзало. – Нинішня виставка «АГРО-2009» показала великі можливості вітчизняного сільського господарства. Тут продемонстровано найкращі якості і сьогоднішніх номінантів, і майбутніх учасників рейтингу лідерів АПК».

Упевненість у тому, що саме сільське господарство виведе економіку України на рейки нормального позитивного розвитку, висловив народний депутат України Павло Климець.

12 червня на виставці «АГРО-2009» стало «Днем технічної політики». У його рамках відбулася науково-практична конференція з питань інженерно-технічного забезпечення, на якій Голова правління НАК «Украгролізинг» Микола Шпак виступив із доповіддю «Формування ринків техніки в АПК на умовах фінансового лізингу».

Головуючий на конференції заступник міністра аграрної політики Олександр Шевченко та інші виступаючі наголосили на своєчасності лізингу як дієвого інструменту забезпечення аграріїв новітніми технічними засобами у стислі строки. Акцентували увагу на конкретних пропозиціях, виголошених керівником «Украгролізингу» Миколою Шпаком, які, зокрема, стосувалися необхідності збільшення у Держбюджеті прямих видатків на операції фінансового лізингу, розширення номенклатури об’єктів лізингу, а також дозволу Компанії купувати і надавати у лізинг імпортну сільгосптехніку, аналогів якої не виробляють вітчизняні підприємства. Такі пропозиції молодого топ-менеджера підтримали не тільки аграрії-практики, але й представники аграрної науки, зокрема, академік УААН Яків Гуков.

Image

Оценка материала:

3.40 / 5
«Украгролізинг» на головній галузевій виставці року 3.40 5 5
Прес-релізи / Інше
22.06.2009 13:45 18576
Еще материалы раздела «Інше»
  • Игристые из разных стран мира — названия и характеристики Игристые из разных стран мира — названия и характеристики

    Игристое — легкий приятный на вкус алкоголь, который ассоциируется с новогодними праздниками и значимыми событиями. По привычке многие все его виды называют шампанским. При этом надпись Champagne может стоять только на винах, произведенных в Шампани классическим методом из определенных сортов винограда. Игристые, произведенные в других странах, имеют свои названия и характеристики, с которыми предлагаем вам ознакомиться.

    Інше 29.04.2024 310
  • Як урізноманітнити меню при ГВ? Як урізноманітнити меню при ГВ?

    Правильне і різноманітне харчування при грудному вигодовуванні (ГВ) відіграє ключову роль у забезпеченні не тільки здоров'я жінки, а й в розвитку і здоров'ї малюка. Дієта при ГВ повинна бути збалансованою, різноманітною і корисною, щоб забезпечити організм всіма необхідними поживними речовинами, та збагатити склад грудного молока.

    Інше 06.03.2024 276
  • 7 важливих порад на кожен день 7 важливих порад на кожен день

    Зір, даний природою, хороший від народження. Завдяки очам ми закохуємося в навколишній світ, але, як і будь-який орган, їх слід берегти. Найліпше допомагають це зробити профілактика та здоровий спосіб життя. Та в разі виникнення проблем потрібно негайно звернутися до лікаря, щоб скорегувати вади та повернути яскраві враження.

    Інше 27.02.2024 352
  • Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку Час заборони: де і як люди обходили сухий закон, шукаючи горілку

    Горілка - купити з доставкою по Києву.

    Інше 20.01.2024 299
  • Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів Практичне вивчення української мови: найкращий спосіб покращення знань для школярів

    Коли дитина систематично виконує вправи з української мови та перевіряє їх за посібниками, її знання покращаться у найкоротший час.

    Інше 23.12.2023 310