<
НОВИНИ ДНЯ: У США сподіваються, що надання Україні ATACMS переконає Німеччину надати Taurus  Шойгу стане "сакральною жертвою": у Зеленського спрогнозували долю міністра  Постачання зброї та боєприпасів з нового пакета допомоги Україні вже почалися, - Пентагон  Коли відступлять дощі і повернеться тепло: прогноз синоптикині  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька всі новини дня
Прес-релізи
IT та зв'язок
13.07.2009 21:20 17277

Sony відкриває Інтернет-магазин в Україні: ноутбуки VAIO та аксесуари тепер можна придбати з перших рук

- Вперше в Україні продукцію Sony можна придбати напряму - Початковий асортимент – комп’ютери VAIO та аксесуари - Ексклюзивні моделі для любителів гарячих новинок, починаючи з ультракомпактних ноутбуків серії P  

Sony Україна оголошує про відкриття власного Інтернет-магазину. Вперше за час присутності продукції Sony на українському ринку, її можна придбати без посередників.  Початковий ассортимент складатимуть комп’ютери VAIO та аксесуари, надалі компанія планує розширювати перелік категорій продуктів. Акцент буде зроблений на ексклюзивних моделях та аксесуарах. Також не залишаться без уваги гарячі новинки.

Одним з перших таких прикладів стануть ультрапортативні ноутбуки серії P – найбільш витончена форма компактного комп’ютера. Завдяки ним ви завжди на зв’язку та виглядаєте стильно. Моделі серії P надзвичайно легкі (менше 640 г), і при цьому не поступаються іншим за зручністю завдяки повноформатній клавіатурі та екрану 8" з LED-підсвіткою та високою роздільною здатністю. Вони також підтримують високошвидкісний Інтернет-доступ стандарту 3G.

 

Ті хто бажає знайти ноутбуки молодіжної серії CS, бізнес-моделі серій TT та Z та багато інших, також мають залишитися задоволеними.

«Створюючи цей новий канал дистрибуції, ми прагнемо задовольнити наших клієнтів, - говорить голова представництва Sony в Україні Юджи Іваї. – Для того, щоб досягти цієї мети, ми плануємо представляти ексклюзивні продукти та унікальні послуги, які може запропонувати тільки Sony».

Інтернет-магазин Sony

www.sony.ua/shop

(044) 490 63 03

Режим роботи:

Понеділок - П’ятниця

09:00-18:00

 

Оценка материала:

4.60 / 5
Sony відкриває Інтернет-магазин в Україні: ноутбуки VAIO та аксесуари тепер можна придбати з перших рук 4.60 5 5
Прес-релізи / IT та зв'язок
13.07.2009 21:20 17277
Еще материалы раздела «IT та зв'язок»