НОВИНИ ДНЯ: Кому потрібно хвилюватися в Кабміні: політолог — про кадрові перестановки найближчим часом  Військові аналітики про російську ракету "Циркон": бойову задачу не виконує  Гуцульська росівниця: як приготувати давно забуту страву української кухні  Які свята у квітні 2024 року: як працюватимуть і відпочиватимуть українці  На тлі потепління. Синоптики попередили, де до кінця робочого тижня пройдуть дощі  У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьманивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
24.12.2020   Запоріжжя, Україна   Офіс Президента України

Робоча поїздка Президента України до Запорізької області. Офіційний репортаж

Президент України Володимир Зеленський перебуває з робочою поїздкою у Запорізькій області. Глава держави ознайомився з роботою місцевих підприємств та взяв участь у відкритті відремонтованих інфраструктурних об'єктів у м. Запоріжжі.
Володимир Зеленський відвідав казенне підприємство «Науково-виробничий комплекс «Іскра», що входить до складу Державного концерну «Укроборонпром». Глава держави ознайомився з основними показниками та концепцією корпоратизації «Укроборонпрому», яка вже стартувала та передбачає трансформацію концерну в сучасні холдинги, а також запровадження системи корпоративного управління. Президент оглянув складальну дільницю та складально-монтажний цех. Володимиру Зеленському продемонстрували новітні зразки радіолокаційних систем і комплексів, які виготовляє підприємство. «Іскра» стане базовим підприємством холдингу «Радарні системи», що об'єднає 15 державних компаній галузі після успішного реформування ДК «Укроборонпром». «Радарні системи» мають замкнути увесь цикл виробництва систем радіолокації – від розробки до модернізації та утилізації.
«Це прекрасний завод. Він один з небагатьох на сьогодні, у якого немає жодних боргів, прибутковий завод. Вирішено сьогодні питання з нашим новим головою «Укроборонпрому» Юрієм Гусєвим збільшити державне оборонне замовлення на 2021 рік для підприємств «Укроборонпрому», – зауважив Володимир Зеленський. Президент України наголосив, що потенціал для збільшення державного оборонного замовлення – великий.
Також у Запоріжжі за участю Президента України Володимира Зеленського відкрили автомобільний рух новим мостовим переходом через р. Старий Дніпро (Балковий міст).
«Це флагман нашого мостового проекту, який є частиною програми «Велике будівництво». Загалом цьогоріч ми побудували 100 мостів в Україні. Найголовніший міст – Запорізький, він найбільший», – наголосив Глава держави. Президент розповів, що протяжність Запорізького мосту – понад 9 кілометрів, він складається з шести транспортних розв'язок, у складі яких – 27 штучних споруд. Володимир Зеленський нагадав, що переправу хотіли побудувати ще в далекому 1965 році, а сьогодні найголовніше, що після восьми місяців робіт, які почалися у квітні 2020-го, відкрита перша частина мосту.
Президент України також подякував турецькій компанії-підряднику «Онур Тааххут» за вчасно виконані роботи. За словами Глави держави, повністю закінчити міст хочуть у 2021 році. Після спілкування з журналістами на переправі Президент запустив там автомобільний рух. Перші водії сигналили з нагоди відкриття руху Балковим мостом.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
культура, фотография, пейзажи, пожары, митинги, животные, война, Шахтер, акции, обстрелы, футбол, фестивали, медицина, Львів, природа, самолеты, Порошенко, ЗСУ, стихийные бедствия, Киев, соревнования, город, США, НАТО, зима, дети, Крым, Динамо, юмор, протесты, Путин, выборы, марш, общество, традиции, технологии, передовая, живопись, фотопроект, столкновения, мир, пандемия, Донбасс, военная техника, полиция, корабли, фотоподборки, Зеленский, Китай, парады, женщины, ВСУ, экология, Карпаты, Верховная Рада, Киевщина, туризм, оккупация, уикенд, церковь, путешествия, ДСНС, тест-драйв, автомобили, архитектура, визиты, Польша, авиация, спорт, искусство, Сергей Смоленцев, сборная Украины, Майдан, праздники, дизайн, политика, фотоконкурсы, Новый Год, ВМС, выставки, Бахмут, Нацгвардия, портрет, музыка, #Євромайдан, Одесса, Дмитрий Дятлов, терроризм, коронавирус, люди, Россия, учения, пляжи, мода, история, Александр Зубко, Війна, суд, карантин, солдат

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36