НОВИНИ ДНЯ: Де в Україні найвищі та найнижчі пенсії: деталі від ПФУ  Атака Ірану на Ізраїль викликала хаос у світових авіаперевезеннях  Зливи з грозами, а у Карпатах до 0 градусів: прогноз погоди на тиждень  Чим загрожує Україні зменшення граничного призовного віку — представник Інституту демографії  Перереєстрація авто в Україні: скільки коштує послуга  В Україні різко зміниться погода: синоптикиня попереджає про заморозки та похолодання  В ООН шокували кількістю постраждалих в Україні від російських атак у березнівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
14.06.2021   Нідерланди   Reuters, BBC

Україна-Нідерланди: 2:3, але молодці!

Збірна України з футболу у першому турі Євро-2020 проти Нідерландів поступилася 2:3, але змогла при цьому відіграти два м'ячі. Поки що це найбільш результативна гра всього турніру, а на думку спортивних оглядачів - і найкращий матч на цій стадії.
Українці пішли уперед вже на перших хвилинах гри, але ледь не пропустили контратаку після помилки Олександра Зінченка. А на 13-й хвилині тренеру України Андрію Шевченку довелося робити ранню заміну - ушкодження отримав Олександр Зубков і замість нього на полі з'явився Марлос. Наскільки серйозна травма в українського нападника "Ференцвароша" невідомо.
Загалом же у першому таймі атакували обидві команди, свої моменти мав Андрій Ярмоленко. Але загальна ігрова перевага була все ж за "помаранчевими" і воротар українців Георгій Бущан зробив кілька вражаючих сейвів.
На початку другого тайму Нідерланди змогли провести вдалу атаку і на 52-й хвилині Вейналдум пробив Бущана після помилки українського захисту та невдалого перехоплення голкіпера. А за кілька хвилин нідерландці забили вдруге - відзначився Верхорст. Українці апелювали до арбітра через падіння Миколенка, але рефері після перегляду відеоповтору залишив взяття воріт - 2:0.
Після другого голу нідерландців гра заспокоїлася. Але на 75-й хвилині Андрій Ярмоленко дальнім обвідним ударом зміг скоротити відставання. А за чотири хвилини Роман Яремчук поборовся під час подачі зі штрафного і зрівняв рахунок - 2:2.
Але на 85-й хвилині Нідерланди змогли забити забити втретє: Дамфрісу вдалося переправити м'яч головою після штрафного - 3:2 на користь фактичних господарів. Україна змогла влаштувати фінальний штурм, але зрівняти рахунок знову не вдалося.
Команди грали на "Йохан Кройф Арені" в Амстердамі - столиця Нідерландів стала одним міст, де проходить турнір. Вперше в історії Євро його ігри відбуваються одразу в десяти країнах: Рим (Італія), Баку (Азербайджан), Копенгаген (Данія), Санкт-Петербург (Росія), Амстердам (Нідерланди), Бухарест (Румунія) , Будапешт (Угорщина), Мюнхен (Німеччина), Севілья (Іспанія), Лондон і Глазго (Велика Британія). А фінал пройде 11 липня на "Уемблі" в Лондоні.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
парады, Зеленский, природа, туризм, Киевщина, Дмитрий Дятлов, церковь, карантин, спорт, Порошенко, коронавирус, НАТО, Війна, Нацгвардия, авиация, фотография, марш, обстрелы, зима, суд, Киев, политика, пожары, военная техника, ВСУ, пляжи, технологии, общество, фотоконкурсы, животные, женщины, фотопроект, терроризм, уикенд, корабли, музыка, пейзажи, Китай, протесты, солдат, самолеты, Донбасс, дети, выборы, передовая, медицина, Александр Зубко, Бахмут, Одесса, показы, Новый Год, фотоподборки, война, визиты, фестивали, Карпаты, митинги, Путин, путешествия, полиция, Львів, столкновения, сборная Украины, учения, Шахтер, юмор, Динамо, автомобили, Верховная Рада, традиции, архитектура, ВМС, Майдан, люди, экология, город, Крым, выставки, мир, Россия, портрет, Сергей Смоленцев, культура, оккупация, дизайн, стихийные бедствия, праздники, Польша, США, ДСНС, искусство, мода, соревнования, пандемия, футбол, живопись, ЗСУ, история, акции, #Євромайдан

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36