НОВИНИ ДНЯ: Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причинувсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
16.06.2021   Швейцарія   Радіо Свобода, Reuters, BBC,

На нейтральній території: зустріч Байдена і Путіна у Женеві

Президенти США та Росії Джо Байден та Володимир Путін розпочали зустріч у Женеві. Саміт проходить на віллі Ла Гранж - там само, де у 1985 році зустрічалися Михайло Горбачов і Рональд Рейган.
На сходах вілли президент Швейцарії Гі Пармелон привітав обох президентів. Байден та Путін потисли руки та увійшли до приміщення. Зустріч розпочалася вчасно о 14.30 за Києвом. Путін, який має звичку запізнюватись на офіційні заходи, прибув незвично вчасно.
"Завжди краще зустрічатися особисто", - сказав російському колезі на початку зустрічі Байден, повідомляють журналісти з місця події. Натомість Путін висловив сподівання, що зустріч буде "продуктивною".
Як очікується, головними темами зустрічі стануть контроль над озброєнням, боротьбу з кіберзлочинністю, інформаційну безпеку та зміни клімату.
Окремо адміністрація Байдена наголосила, що темами розмови стане також військове втручання Росії в Україні, переслідування Олексія Навального та діяльність російських хакерів у США.
Президенти говоритимуть у форматі тет-а-тет та в розширеному форматі. За підсумками перемовин близько 19.00 за Києвом президенти вийдуть до преси, але не разом, а кожен окремо.

Прапори США, Росії та Швейцарії біля входу у віллу «Ла Гранж», на березі Женевського озера

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
традиции, ДСНС, США, митинги, архитектура, Карпаты, война, дети, обстрелы, праздники, женщины, Сергей Смоленцев, церковь, стихийные бедствия, Крым, соревнования, автомобили, Александр Зубко, оккупация, путешествия, терроризм, технологии, футбол, мода, акции, протесты, показы, природа, портрет, НАТО, фотография, военная техника, история, пандемия, сборная Украины, карантин, Львів, коронавирус, фотоподборки, Киев, полиция, тест-драйв, выставки, ВМС, Путин, марш, ВСУ, Польша, Порошенко, культура, учения, фотопроект, Верховная Рада, люди, животные, авиация, Бахмут, музыка, зима, самолеты, Зеленский, мир, Донбасс, дизайн, город, визиты, выборы, столкновения, туризм, искусство, Нацгвардия, Киевщина, суд, ЗСУ, юмор, пляжи, Майдан, Китай, солдат, пейзажи, медицина, политика, общество, Одесса, фотоконкурсы, уикенд, Динамо, фестивали, спорт, пожары, Війна, #Євромайдан, Новый Год, Россия, передовая, экология, Дмитрий Дятлов, Шахтер, живопись, корабли

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36