<
НОВИНИ ДНЯ: Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкоювсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
16.06.2021   Швейцарія   Радіо Свобода, Reuters, BBC,

На нейтральній території: зустріч Байдена і Путіна у Женеві

Президенти США та Росії Джо Байден та Володимир Путін розпочали зустріч у Женеві. Саміт проходить на віллі Ла Гранж - там само, де у 1985 році зустрічалися Михайло Горбачов і Рональд Рейган.
На сходах вілли президент Швейцарії Гі Пармелон привітав обох президентів. Байден та Путін потисли руки та увійшли до приміщення. Зустріч розпочалася вчасно о 14.30 за Києвом. Путін, який має звичку запізнюватись на офіційні заходи, прибув незвично вчасно.
"Завжди краще зустрічатися особисто", - сказав російському колезі на початку зустрічі Байден, повідомляють журналісти з місця події. Натомість Путін висловив сподівання, що зустріч буде "продуктивною".
Як очікується, головними темами зустрічі стануть контроль над озброєнням, боротьбу з кіберзлочинністю, інформаційну безпеку та зміни клімату.
Окремо адміністрація Байдена наголосила, що темами розмови стане також військове втручання Росії в Україні, переслідування Олексія Навального та діяльність російських хакерів у США.
Президенти говоритимуть у форматі тет-а-тет та в розширеному форматі. За підсумками перемовин близько 19.00 за Києвом президенти вийдуть до преси, але не разом, а кожен окремо.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
фотография, выставки, США, футбол, Китай, автомобили, фотопроект, Львів, зима, ВМС, оккупация, Нацгвардия, экология, Шахтер, пляжи, туризм, политика, Александр Зубко, Киев, Карпаты, искусство, карантин, Киевщина, авиация, Верховная Рада, корабли, фотоконкурсы, архитектура, традиции, Порошенко, пожары, мир, военная техника, война, Крым, Донбасс, соревнования, самолеты, пандемия, дизайн, обстрелы, ВСУ, Зеленский, Одесса, Дмитрий Дятлов, общество, #Євромайдан, визиты, НАТО, путешествия, люди, протесты, митинги, уикенд, учения, коронавирус, Россия, акции, животные, портрет, фестивали, Новый Год, природа, ДСНС, Сергей Смоленцев, музыка, спорт, ЗСУ, солдат, Майдан, Бахмут, мода, тест-драйв, дети, фотоподборки, церковь, праздники, Польша, юмор, полиция, марш, сборная Украины, передовая, парады, терроризм, медицина, история, женщины, столкновения, выборы, стихийные бедствия, культура, Динамо, город, технологии, Путин, суд, пейзажи, живопись, Війна

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36