<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
22.07.2021   Одеса, Україна   ДСНС, УНІАН, BBC,

Такі Армагеддончик: Одеса після страшної зливи

В ніч на 22 липня по Одесі та околицях вдарив сильний дощ - за день випало аж 80% місячної норми опадів, кажуть в ДСНС. В результаті стихії повалені десятки дерев, вулиці міста перетворилися на повноводні річки, почалися перебої з електрикою.
Підтопило десятки приватних будинків - зокрема, в Суворівському, Малиновському та Київському районах. Затопило підземні паркінги кількох житлових комплексів. Жертв та постраждалих, за даними рятувальників, немає. Однак із затоплених будинків довелося евакуювати 18 людей.
Сильний вітер поламав десятки дерев, деякі дороги повністю заблокувала вода. Зупинились деякі пасажирські маршрути - зокрема трамвайні й тролейбусні. На ранок багато людей не змогли дістатися на роботу. Станом на ранок дощі припинилися, і рівень води поступово спадає. Однак на 8 годину в області без світла лишались 23 населених пункти.
Місцеві жителі діляться фотографіями і відео підтоплень у соцмережах і кажуть, що стикнулися з такою ситуацією в місті вперше.
"Армагедон в Одесі після нічного дощу. Простоявши перед мостом в пробці пів години, повернувся додому. З наших на роботу з ранку ніхто не потрапив", - пише у фейсбуку користувач Юрій Федоров.
Відпочивальники Одещини також шоковані: "Плаваємо. Гарна відпустка. Сьогодні збиралися їхати. Круто", - написала у фейсбуку користувачка Елла Кулешова.
Пілоти пасажирських авіалайнерів, які повинні були приземлитися в Одесі після першої години ночі, прийняли рішення піти на інші аеродроми. Зокрема, борт LOT, який прибув з Варшави, повернувся, а літак Azur Air Ukraine з Анталії полетів до Борисполя.  
За інформацією Гідрометцентру, в Одесі за годину випало 31 мм опадів.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
коронавирус, медицина, зима, Польша, Війна, Китай, марш, Донбасс, Львів, Киевщина, туризм, визиты, авиация, пандемия, Динамо, фотография, Киев, спорт, история, обстрелы, дети, портрет, акции, фестивали, солдат, США, самолеты, Новый Год, Александр Зубко, парады, дизайн, полиция, культура, ДСНС, война, пожары, праздники, Одесса, ЗСУ, архитектура, Дмитрий Дятлов, ВМС, корабли, традиции, юмор, путешествия, Бахмут, церковь, Шахтер, пляжи, люди, Нацгвардия, Зеленский, искусство, природа, Порошенко, город, Майдан, мода, Путин, карантин, митинги, музыка, футбол, общество, НАТО, выставки, политика, соревнования, технологии, выборы, протесты, передовая, женщины, терроризм, #Євромайдан, фотопроект, Россия, суд, уикенд, экология, Карпаты, пейзажи, оккупация, военная техника, мир, Верховная Рада, столкновения, живопись, животные, ВСУ, фотоконкурсы, учения, сборная Украины, автомобили, стихийные бедствия, показы, фотоподборки, Крым, Сергей Смоленцев

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36