НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленськоговсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
22.07.2021   Одеса, Україна   ДСНС, УНІАН, BBC,

Такі Армагеддончик: Одеса після страшної зливи

В ніч на 22 липня по Одесі та околицях вдарив сильний дощ - за день випало аж 80% місячної норми опадів, кажуть в ДСНС. В результаті стихії повалені десятки дерев, вулиці міста перетворилися на повноводні річки, почалися перебої з електрикою.
Підтопило десятки приватних будинків - зокрема, в Суворівському, Малиновському та Київському районах. Затопило підземні паркінги кількох житлових комплексів. Жертв та постраждалих, за даними рятувальників, немає. Однак із затоплених будинків довелося евакуювати 18 людей.
Сильний вітер поламав десятки дерев, деякі дороги повністю заблокувала вода. Зупинились деякі пасажирські маршрути - зокрема трамвайні й тролейбусні. На ранок багато людей не змогли дістатися на роботу. Станом на ранок дощі припинилися, і рівень води поступово спадає. Однак на 8 годину в області без світла лишались 23 населених пункти.
Місцеві жителі діляться фотографіями і відео підтоплень у соцмережах і кажуть, що стикнулися з такою ситуацією в місті вперше.
"Армагедон в Одесі після нічного дощу. Простоявши перед мостом в пробці пів години, повернувся додому. З наших на роботу з ранку ніхто не потрапив", - пише у фейсбуку користувач Юрій Федоров.
Відпочивальники Одещини також шоковані: "Плаваємо. Гарна відпустка. Сьогодні збиралися їхати. Круто", - написала у фейсбуку користувачка Елла Кулешова.
Пілоти пасажирських авіалайнерів, які повинні були приземлитися в Одесі після першої години ночі, прийняли рішення піти на інші аеродроми. Зокрема, борт LOT, який прибув з Варшави, повернувся, а літак Azur Air Ukraine з Анталії полетів до Борисполя.  
За інформацією Гідрометцентру, в Одесі за годину випало 31 мм опадів.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
город, выборы, передовая, Александр Зубко, Дмитрий Дятлов, женщины, стихийные бедствия, полиция, Новый Год, Крым, Донбасс, ДСНС, мода, парады, Нацгвардия, ВСУ, Польша, футбол, автомобили, пляжи, Війна, солдат, юмор, США, зима, авиация, Одесса, протесты, спорт, общество, экология, традиции, дети, Майдан, искусство, медицина, Россия, Путин, Динамо, портрет, марш, оккупация, пейзажи, Бахмут, живопись, пожары, показы, церковь, Киевщина, фотография, обстрелы, соревнования, туризм, ЗСУ, Львів, суд, путешествия, фотоконкурсы, музыка, Порошенко, природа, коронавирус, уикенд, учения, люди, политика, Верховная Рада, война, Киев, корабли, самолеты, Шахтер, фотопроект, терроризм, акции, столкновения, #Євромайдан, военная техника, дизайн, Карпаты, история, Китай, карантин, пандемия, Сергей Смоленцев, ВМС, НАТО, визиты, фотоподборки, митинги, мир, культура, выставки, праздники, технологии, Зеленский, сборная Украины, архитектура, фестивали, животные

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36