НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогер  Яким буде жовтень в Україні: прогноз синоптиків  Прем'єр Грузії звернувся до жителів окупованих Абхазії та Осетії, але не згадав РФ  Трамп розкритикував Зеленського за небажання йти на угоду для врегулювання війни з РФ  В Україні похолодає: синоптик попередив про різку зміну погоди  Українці назвали мотиви рішень чиновників та запропонували методи боротьби з корупцією  Боєприпаси для авіації і не лише. США офіційно оголосили нову військову допомогу Українівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
11.10.2021   Львів, Україна   Facebook/ Евгений Кравс

Відкритий Кубок Львова з танцювального спорту

Протягом двох днів на танцювальному паркеті львівського спорткомплексу «Грація» відбувалися змагання «Відкритий Кубок Львова з танцювального спорту». В рамках міжнародних змагань - рейтингові змагання серед танцювальних пар Всесвітньої Федерації танцювального спорту WDSF Open Under 21 (16-21 рік), серія Гран-Прі Європейської Федерації танцювального спорту для дитячих і юніорських пар DSE CHGP, змагання серед молодіжних, дорослих і професійних пар в європейській і латиноамериканській програмах.
Учасники «Відкритого Кубка Львова» - 208 танцювальних пар з 44 міст України та закордону. Організатор - директор професійного підрозділу ВФТС Ірена Бусь. Головний суддя змагань - президент Всеукраінської федерації танцювального спорту-Андрій Поливка.
Міжнародний склад суддівської колегії з 54 чоловік оцінював танцювальні пари не лише найвищої майстерності, але і початкового рівня. Танцювальні пари змагатися у двох програмах: європейській та латино-американській. До складу першої входять такі танці – повільний вальс, танго, віденський вальс, фокстрот та квікстеп; до другої входять: ча-ча, самба, румба, пасадобль та джайв.
Мабуть найбільша конкуренція була в змаганнях Всесвітньої Федерації танцювального спорту WDSF Open Under 21. У фіналі в гострій конкуренції з парами із Молдови, Польщі, Литви перемогла українська пара Максим Пранничук/Анна Кушнір (№71) з Чернівців.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
церковь, туризм, солдат, юмор, автомобили, акции, авиация, Шахтер, #Євромайдан, Киевщина, люди, портрет, обстрелы, самолеты, соревнования, история, фотоконкурсы, Нацгвардия, ЗСУ, технологии, Париж, война, протесты, политика, Динамо, дети, Зеленский, оккупация, праздники, НАТО, терроризм, карантин, корабли, Польша, фотография, искусство, Майдан, мода, визиты, Донбасс, США, передовая, женщины, уикенд, общество, Александр Зубко, Сергей Смоленцев, медицина, город, учения, Київ, стихийные бедствия, традиции, дизайн, Путин, мир, Війна, сборная Украины, коронавирус, митинги, спорт, пандемия, пляжи, столкновения, суд, архитектура, Львів, выборы, экология, Китай, Новый Год, фестивали, полиция, Крым, Россия, фотопроект, Одесса, Бахмут, живопись, марш, Україна, зима, Киев, Дмитрий Дятлов, пожары, ДСНС, культура, животные, путешествия, Порошенко, футбол, Верховная Рада, пейзажи, фотоподборки, природа, музыка, ВМС, военная техника, выставки, ВСУ