НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпеку  В Україні 25 вересня без опадів, вдень до +28°  На заході дощі з грозами: прогноз погоди на 25 вересня в Україні  В Україні з середи посилиться вітер, це може погіршити ситуацію з пожежами - синоптики  На заході туман, а в Криму - невеликий дощ: прогноз погоди на 24 вереснявсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
03.11.2021   Київ, Україна   Укрінформ, УНІАН, bykvu.com, bigkyiv.com.ua, Yan Dobronosov

Біля Ради мітингують «антивакцинатори», перекрили декілька вулиць

Під будівлею Верховної Ради проходить акція противників вакцинації від COVID-19, на яку зібралось більше тисячі мітингарів. За їх словами, люди приїхали відстоювати свої права з різних регіонів України. Учасники акції перекрили в урядовому кварталі вулицю Грушевського та Шовковичну. Їх основні вимоги - скасування карантинних правил, заборона примусової медицини та забезпечення прав людей.
Вони скандують: "Ні - медичному терору" і тримають в руках прапори з надписами "Права людини" та плакати "Скажи "Ні" обов'язковій вакцинації", "Руки геть від наших дітей", "МОЗ. Фармація". За ситуацією в урядовому кварталі стежить поліція. На вулиці Садовій та на площі Конституції перед ВР зосереджена велика кількість представників Нацгвардії. За винятком невеликих перепалок з поліцією, ситуація наразі спокійна.
Серед ініціаторів акції - екснародний депутат Надія Савченко, яку кілька тижнів тому затримали в аеропорту з фальшивим ковід-сертифікатом.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
женщины, Париж, война, Бахмут, Нацгвардия, Динамо, карантин, Верховная Рада, авиация, фотоподборки, пейзажи, Путин, столкновения, Китай, фотоконкурсы, история, фотопроект, сборная Украины, мир, технологии, коронавирус, Сергей Смоленцев, путешествия, музыка, экология, суд, протесты, учения, дизайн, солдат, пандемия, самолеты, соревнования, животные, туризм, оккупация, Новый Год, Александр Зубко, Київ, Польша, НАТО, праздники, мода, акции, марш, военная техника, медицина, Україна, Війна, пляжи, ЗСУ, ВСУ, выборы, спорт, дети, Одесса, Киев, терроризм, Шахтер, фестивали, природа, зима, #Євромайдан, ДСНС, Майдан, митинги, церковь, традиции, Россия, Донбасс, стихийные бедствия, Киевщина, фотография, Зеленский, юмор, выставки, Дмитрий Дятлов, автомобили, Порошенко, общество, обстрелы, пожары, корабли, уикенд, футбол, портрет, Карпаты, передовая, люди, искусство, США, живопись, культура, архитектура, город, ВМС, визиты, политика, Львів, полиция