НОВИНИ ДНЯ: Угорщина доєднається до ініціативи "Друзі миру", яку започаткували Китай та Бразилія  План перемоги "на столі" у Байдена, Гарріс та Трампа. Головні підсумки візиту Зеленського до США  Китай рятує Росію і допомагає воювати проти України: The Times виявив докази  Погіршення погоди в Україні: в деяких областях очікується мокрий сніг  Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Синоптики дали прогноз на п'ятницю і попередили про небезпекувсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
03.11.2021   Київ, Україна   Укрінформ, УНІАН, bykvu.com, bigkyiv.com.ua, Yan Dobronosov

Біля Ради мітингують «антивакцинатори», перекрили декілька вулиць

Під будівлею Верховної Ради проходить акція противників вакцинації від COVID-19, на яку зібралось більше тисячі мітингарів. За їх словами, люди приїхали відстоювати свої права з різних регіонів України. Учасники акції перекрили в урядовому кварталі вулицю Грушевського та Шовковичну. Їх основні вимоги - скасування карантинних правил, заборона примусової медицини та забезпечення прав людей.
Вони скандують: "Ні - медичному терору" і тримають в руках прапори з надписами "Права людини" та плакати "Скажи "Ні" обов'язковій вакцинації", "Руки геть від наших дітей", "МОЗ. Фармація". За ситуацією в урядовому кварталі стежить поліція. На вулиці Садовій та на площі Конституції перед ВР зосереджена велика кількість представників Нацгвардії. За винятком невеликих перепалок з поліцією, ситуація наразі спокійна.
Серед ініціаторів акції - екснародний депутат Надія Савченко, яку кілька тижнів тому затримали в аеропорту з фальшивим ковід-сертифікатом.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
война, юмор, акции, обстрелы, ДСНС, экология, женщины, стихийные бедствия, марш, Київ, политика, Львів, общество, Бахмут, церковь, архитектура, технологии, мир, фотоподборки, Киев, мода, учения, Александр Зубко, солдат, корабли, сборная Украины, Новый Год, природа, уикенд, Одесса, митинги, искусство, суд, пандемия, туризм, медицина, Париж, протесты, пейзажи, выставки, столкновения, фотопроект, Нацгвардия, Україна, соревнования, портрет, военная техника, Порошенко, карантин, люди, #Євромайдан, визиты, дети, Китай, оккупация, путешествия, культура, Зеленский, город, Майдан, живопись, история, автомобили, ВСУ, Війна, США, животные, Польша, ЗСУ, Динамо, зима, терроризм, Путин, самолеты, праздники, полиция, традиции, Дмитрий Дятлов, футбол, Шахтер, Киевщина, фотография, выборы, Крым, ВМС, дизайн, Верховная Рада, фотоконкурсы, музыка, Россия, пляжи, пожары, НАТО, передовая, спорт, Сергей Смоленцев, коронавирус, авиация, фестивали, Донбасс