НОВИНИ ДНЯ: Салат із курячими серцями: швидкий рецепт смачної страви  Президент Сербії заявив, що війна в Україні триватиме ще 10 років: за яким сценарієм закінчиться  Ще п'ять днів літа: синоптикиня пояснила, коли в Україну прийде справжня осінь та яка причина посухи  Кремль через платформу "Друзі миру" хоче показати Україну противником переговорів, - ISW  Брускети з печінкою тріски: рецепт популярної закуски  Перший сніг та сильне похолодання: синоптик дав детальний прогноз на жовтень в Україні  Пільговий тариф на світло, субсидія на опалення та надбавки до пенсії: що зміниться в жовтнівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
03.11.2021   Київ, Україна   Укрінформ, УНІАН, bykvu.com, bigkyiv.com.ua, Yan Dobronosov

Біля Ради мітингують «антивакцинатори», перекрили декілька вулиць

Під будівлею Верховної Ради проходить акція противників вакцинації від COVID-19, на яку зібралось більше тисячі мітингарів. За їх словами, люди приїхали відстоювати свої права з різних регіонів України. Учасники акції перекрили в урядовому кварталі вулицю Грушевського та Шовковичну. Їх основні вимоги - скасування карантинних правил, заборона примусової медицини та забезпечення прав людей.
Вони скандують: "Ні - медичному терору" і тримають в руках прапори з надписами "Права людини" та плакати "Скажи "Ні" обов'язковій вакцинації", "Руки геть від наших дітей", "МОЗ. Фармація". За ситуацією в урядовому кварталі стежить поліція. На вулиці Садовій та на площі Конституції перед ВР зосереджена велика кількість представників Нацгвардії. За винятком невеликих перепалок з поліцією, ситуація наразі спокійна.
Серед ініціаторів акції - екснародний депутат Надія Савченко, яку кілька тижнів тому затримали в аеропорту з фальшивим ковід-сертифікатом.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
дети, марш, медицина, Київ, самолеты, обстрелы, #Євромайдан, фотография, Польша, выборы, фотопроект, Сергей Смоленцев, акции, коронавирус, война, мир, мода, суд, Александр Зубко, политика, Киевщина, ДСНС, ВМС, ВСУ, природа, солдат, сборная Украины, путешествия, стихийные бедствия, технологии, праздники, Путин, Шахтер, терроризм, Динамо, соревнования, протесты, пандемия, Зеленский, фотоподборки, дизайн, Крым, пожары, люди, Дмитрий Дятлов, Россия, визиты, культура, архитектура, ЗСУ, Війна, полиция, фестивали, Париж, экология, живопись, НАТО, спорт, пляжи, Порошенко, Киев, животные, Нацгвардия, традиции, пейзажи, портрет, карантин, митинги, музыка, Новый Год, оккупация, авиация, туризм, США, передовая, Одесса, церковь, Україна, общество, уикенд, женщины, фотоконкурсы, военная техника, корабли, Китай, Донбасс, Бахмут, искусство, футбол, выставки, автомобили, учения, зима, Майдан, Львів, столкновения, юмор, город, Верховная Рада, история