<
НОВИНИ ДНЯ: "Умови стали суворіші": адвокат розповів про нюанси в переогляді інвалідності на ВЛК  Дощі підуть? Синоптики дали детальний прогноз на робочий тиждень в Україні  Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  На вихідних погода в Україні почне змінюватися всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
10.11.2021   Київ, Україна   Великий Київ, Вечірній Київ

Дорогу біля Бессарабки зробили пішохідною: який вигляд має оновлена площа

9 листопада Бессарабський проїзд, розташований від ринку до галереї «PinchukArtCentre» та торговим центром «Арена Сіті», став пішохідною зоною. Тепер рух автівок від бульвару Тараса Шевченка до вулиці Басейної дозволяється лише через вулиці Велику Васильківську або Павла Скоропадського.
Щоправда, є для водіїв і гарні новини – на Бессарабці побільшає місць, де можна залишити машину: на вулиці Басейній від вул. Павла Скоропадського до Бессарабської площі створили нову паркувальну зону.
Заїзд на Бессарабський проїзд з боку вулиці Басейної будуть відкривати у нічний час для обслуговування балансових територій працівниками відповідальних комунальних підприємств. Тоді ж рекомендується проводити логістичні операції для потреб Бессарабського ринку.
Дискусії про те, щоб зробити Бессарабку пішохідною, тривали 5 років. Тоді з’явився відповідний рядок у бюджеті міста,  провели воркшоп. Студенти транспортних, архітектурних та містобудівних спеціальностей розробили чотири варіанти перекриття руху в центрі. Тоді назвали дві головні причини, чому для воркшопу обрали саме Бессарабку. По-перше, це великий транспортний вузол, до того ж транзитний. По-друге, Бессарабка має проблеми з екологією. Вона знаходиться в долині річки Хрещатик і з усіх боків оточена будинками. Через таке розташування загазованість у кілька разів перевищує норму у 3–5 разів.
Тепер ця територія вільна від автомобілів. Пішоходи поки що несміливо заходять сюди. Періодично можна побачити, як цією зоною проїжджають мотоциклісти.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Нацгвардия, мир, Бахмут, столкновения, фестивали, митинги, автомобили, оккупация, живопись, Майдан, обстрелы, показы, Китай, юмор, медицина, акции, люди, Россия, учения, ВСУ, животные, стихийные бедствия, Верховная Рада, соревнования, уикенд, Порошенко, женщины, архитектура, Польша, полиция, Киевщина, Динамо, визиты, передовая, Війна, Крым, Дмитрий Дятлов, солдат, музыка, Донбасс, фотопроект, выборы, мода, общество, марш, авиация, корабли, спорт, Львів, Новый Год, ВМС, НАТО, пейзажи, церковь, самолеты, ЗСУ, история, город, выставки, Киев, дизайн, суд, Сергей Смоленцев, Зеленский, экология, фотоконкурсы, сборная Украины, Одесса, #Євромайдан, ДСНС, культура, США, протесты, война, Карпаты, портрет, футбол, Путин, искусство, путешествия, коронавирус, Александр Зубко, технологии, пожары, тест-драйв, пандемия, военная техника, фотография, пляжи, праздники, карантин, традиции, зима, терроризм, фотоподборки, дети, природа, политика, Шахтер, туризм

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36