НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
30.11.2021   Велика Британія   Facebook/ The Tan Hill Inn, BBC,

Три дні під снігом: 60 британців застрягли у пабі через шторм. Пива вистачило усім

Через потужний сніговий шторм близько 60 британців опинилися заблокованими у гірському готелі на півночі Англії. Наразі рятувальні служби почали вивозити людей.
Відвідувачі концерту триб'ют-гурту Oasis, які зібрались у готелі Tan Hill Inn у високогірному районі Йоркширу в п'ятницю, не змогли повернутися додому через суворі погодні умови. Шторм "Арвен", який вже кілька днів лютує у кількох районах Британії, обірвав лінії електропередач на прилеглих дорогах, зробивши їх непридатними для проїзду.
За словами менеджерки готелю Ніколи Таунсенд, усі відвідувачі були в гарному настрої, а дехто навіть й не хотів їхати.
Готель розташований на висоті понад 500 метрів над рівнем моря. У суботу вранці снігові замети досягали вікон першого поверху. Від вхідних дверей паба вирили тунель, але пошкоджені кабелі ліній електропередач не дозволяли виїхати на дорогу.
Нікола Таунсенд розповіла, що в готелі залишалась 61 людина. Декому з гостей, зокрема членам гурту, довелося розкласти табір у лаунжі пабу. 40 гостей забронювали номери заздалегідь, решта приїхали до пабу у п'ятницю ввечері.
"Гості здружилися, вони - наче одна велика сім'я, - жартує Таунсенд. - А одна жінка й взагалі не хоче залишати готель".
Персонал готелю розважав людей, проводячи вікторини та настільні ігри, ввечері також проводили караоке. Утім, одному з гостей знадобилася медична допомога, яку надали гірські рятувальники. Однак у цілому, за словами відвідувача готелю Мартіна Овертона, атмосфера була "чудова" й "усім вистачало пива". Його дружина Стефані додає: "Є щось хвилююче у тому, як ми тут застрягли, але ми сумуємо за сином, який залишився з нянею".
Міста й села Північного Йоркширу продовжують страждати від снігових заметів й штормового вітру. Пожежно-рятувальна служба графства ремонтує численні розриви кабелів електропередач у Ханменбі, Кілберні й Хай Бірствіті. Сотні жителів регіону залишилися без світла, скасовані майже всі потяги між Йорком і Шотландією. Магістраль Східного узбережжя між Ньюкаслом та Единбургом наразі закрита. Рада графства Північний Йоркшир подовжує співпрацювати зі службами надзвичайних ситуацій та комунальниками. Речник ради зазначив, що служби порятунку шукають людей, які можуть потребувати додаткової допомоги, насамперед у районах з відключеннями електрики.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
история, культура, Россия, ДСНС, путешествия, Китай, война, Львів, США, карантин, выставки, архитектура, праздники, Війна, Бахмут, мода, фотопроект, животные, Дмитрий Дятлов, ВМС, Донбасс, общество, живопись, митинги, солдат, учения, пляжи, фотография, полиция, уикенд, дизайн, передовая, пожары, авиация, Польша, протесты, корабли, Нацгвардия, Майдан, медицина, туризм, мир, автомобили, соревнования, фотоподборки, оккупация, Динамо, Киев, Карпаты, акции, НАТО, юмор, сборная Украины, ЗСУ, парады, Киевщина, экология, #Євромайдан, столкновения, технологии, Александр Зубко, Одесса, Новый Год, ВСУ, город, показы, зима, Крым, фестивали, пейзажи, выборы, футбол, Сергей Смоленцев, природа, музыка, политика, люди, суд, коронавирус, Шахтер, женщины, фотоконкурсы, марш, пандемия, стихийные бедствия, военная техника, Зеленский, традиции, искусство, Порошенко, спорт, обстрелы, Путин, дети, портрет, самолеты, Верховная Рада, визиты, терроризм, церковь

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36