НОВИНИ ДНЯ: В Україні 19 березня переважатиме дощова та прохолодна погода  Путін перемагає у виборах у РФ з "рекордним" результатом, - ЦВК  Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
01.12.2021   Київ, Україна   Офіс Президента України, УНІАН, BBC, Ян Доброносов, bigkyiv.com.ua, vechirniy.kyiv.ua

Київ сьогодні: Зеленський в Раді, протести ФОП та вечірній «переворот»

1 грудня президент України Володимир Зеленський виступив у Верховній Раді зі щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України. В цей час біля Верховної Ради зібралися ФОПи, а в Урядовому кварталі все перекрито дошками і вантажівками, стягують силовиків.
У своїй промові Зеленський розповів досягнення та анонсував низку програм і змін. Виступ закінчився врученням державних нагород військовим, науковцям, медикам, лікарям, волонтерам, спортсменам і вчителям.
Парламент від самого ранку під посиленою охороною правоохоронців. О 9:30 біля стін Верховної Ради почався протест прихильників громадського руху "Save ФОП". Сотні людей вже зібрались біля Ради. А о 19:00 заплановане віче Руху опору капітуляції та партії "Демократична сокира" на Майдані Незалежності. Головна вимога - відставка голови офісу президента Андрія Єрмака. Також на Майдан вийде "Національний корпус".
Під час пресконференції у п'ятницю президент Володимир Зеленський заявив, що на 1 грудня в Україні може відбутись державний переворот, хоча жодних вагомих аргументів щодо цього не навів. Через це у соцмережах сьогоднішні мітинги, зокрема вечірні, називають "переворотом". Організатори наполягають на мирному характері акції. Користувачі соцмереж спостерігають, що правоохоронці почали готуватись до мітингів ще поночі.
Напередодні міністр внутрішніх справ Денис Монастирський звернувся до українців, які планують долучитися до мітингів у Києві 1 грудня, та попросив дотримуватись правил.
"Можете не сумніватись, що ті, хто зараз стоять на службі громадського порядку, з повагою ставляться до виявлення громадянської позиції і так само очікують поваги до себе. Вони - на сторожі вашої безпеки і роблять усе для недопущення провокацій", - написав міністр у своєму фейсбуці.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
авиация, Порошенко, мир, музыка, обстрелы, Александр Зубко, пейзажи, праздники, женщины, НАТО, выборы, Россия, медицина, парады, оккупация, самолеты, Бахмут, марш, ЗСУ, Крым, Нацгвардия, люди, сборная Украины, ВМС, учения, архитектура, политика, животные, ДСНС, суд, выставки, фестивали, военная техника, мода, дети, ВСУ, Донбасс, Зеленский, Одесса, передовая, Киев, Війна, терроризм, стихийные бедствия, Новый Год, фотография, Китай, искусство, акции, дизайн, визиты, фотоконкурсы, протесты, солдат, зима, уикенд, пандемия, Верховная Рада, коронавирус, культура, тест-драйв, митинги, #Євромайдан, корабли, юмор, война, США, Дмитрий Дятлов, живопись, церковь, Путин, автомобили, портрет, Майдан, Польша, соревнования, Шахтер, технологии, Карпаты, традиции, пляжи, Динамо, футбол, природа, карантин, полиция, история, Львів, общество, путешествия, фотоподборки, экология, Сергей Смоленцев, фотопроект, город, Киевщина, туризм, спорт, столкновения, пожары

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36