НОВИНИ ДНЯ: 28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областяхвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
18.01.2022   Київська обл., Україна   ДСНС

На Київщині рятувальники навчали як безпечно занурюватися під час Водохреща

19 січня в Україні відзначатиметься одне із найважливіших релігійних свят — Хрещення Господнє. Традиційно цього дня люди вирушать до водойм, щоб зануритись у крижану воду. Для того, аби уникнути при цьому надзвичайних подій, у кожному регіоні визначені офіційні місця, куди можна прийти та скупатися. Там чергують  рятувальники, водолази ДСНС та медичні працівники. Загалом, на водоймах країни встановлено 840 рятувальних постів із засобами порятунку людей на воді, а на чергуванні перебувають більше 2 тис. 700 рятувальників ДСНС та 510 одиниць техніки.
Напередодні Водохреща, по всій країні фахівці Служби порятунку проводили інформаційно-роз'яснювальну роботу з громадянами щодо безпечного перебування на замерзлих річках та озерах. Також, запрошуючи представників ЗМІ для того, щоб охопити усю аудиторію країни, навчали вірян правилам безпечного занурювання та способам порятунку на воді.
Зокрема, 18 січня в акваторії Київського водосховища у м. Вишгород фахівці ДСНС наочно продемонстрували як треба діяти і що використовувати, якщо людина  опинилася у воді не за власним бажанням, а провалилася. Також рятувальники та представники поліції показали як можна врятувати людину за допомогою плавзасобів, зокрема катерів на повітряній подушці.
Представники медичної служби розповіли як підготуватися до купання, які є  протипоказання до занурювання у крижану воду та як безпечно зігрітися у  морозну погоду.
У свою чергу представник духовенства зауважив, що необов'язково ризикувати життям, якщо поблизу немає облаштованих місць для хрещенських занурень - можна набрати навіть ванну. Адже на першому місці має бути безпека.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Крым, передовая, пандемия, мода, Верховная Рада, визиты, пейзажи, Новый Год, карантин, уикенд, женщины, город, юмор, стихийные бедствия, Війна, история, дети, соревнования, авиация, фотоподборки, фестивали, технологии, учения, люди, дизайн, фотопроект, обстрелы, искусство, оккупация, сборная Украины, спорт, зима, политика, автомобили, самолеты, ЗСУ, Донбасс, пляжи, Сергей Смоленцев, коронавирус, Путин, Майдан, Шахтер, путешествия, Бахмут, столкновения, фотоконкурсы, Киевщина, США, ВСУ, война, Одесса, ВМС, Польша, полиция, Львів, Карпаты, военная техника, фотография, портрет, корабли, пожары, митинги, солдат, терроризм, Динамо, Нацгвардия, Дмитрий Дятлов, марш, церковь, ДСНС, живопись, туризм, #Євромайдан, медицина, Порошенко, Александр Зубко, праздники, общество, животные, культура, экология, суд, музыка, Россия, традиции, выставки, тест-драйв, архитектура, акции, выборы, футбол, показы, природа, Китай, Зеленский, мир, НАТО, Киев, протесты

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36