<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа дата  Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 рокувсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
06.06.2022   Україна   Офіс Президента України

Робоча поїздка Президента України до Запорізької області та на Донбас. Офіційний репортаж

За підсумками робочої поїздки до Запорізької, Донецької та Луганської областей Президент України Володимир Зеленський оприлюднив звернення до українців:
"Бажаю здоров’я, шановні українці! Сьогодні в мене нічне звернення, тому я коротко.
Багато роботи було. Нескінченна доба. Був у Запоріжжі, Запорізькій області. Підтримав наших військових, нагородив найкращих. Заслухав доповідь. Були на позиціях. Провів зустріч з головою обласної державної адміністрації, місцевим керівництвом поліції, Служби безпеки, а також деякими мерами тимчасово окупованих міст.
Зустрівся з маріупольцями, яким вдалося виїхати з міста живими і з дітьми. Тут їх зустріла Хортиця. По-людськи й тепло. Умови – бачив – тимчасові, але непогані. Зрозумів їхні складні питання. Думаю, вирішимо. У кожної сім’ї – своя історія. Більшість була без чоловіків. У когось чоловік пішов воювати, у когось – у полоні, у когось, на жаль, загинув. Просто трагедія. Ні дому, ні близької людини. Але треба жити заради дітей. Реальні герої – вони серед нас.
Після цього поїхав з керівником Офісу на схід. Були в Лисичанську, були в Соледарі. Пишаюся кожним і кожною, кого зустрів, кому тиснув руку, з ким спілкувався, кого підтримав. Дещо привезли військовим. Про це детально не буду.
А дещо привезли від них вам. Це важливо. Впевненість привезли. І міцність. Я бажаю їм здоров'я. Їхнім батькам – уклін. Всім нам – перемоги.
Слава Україні!"

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
дизайн, Крым, музыка, передовая, Китай, выборы, портрет, люди, ДСНС, Верховная Рада, юмор, Порошенко, медицина, Львів, Бахмут, Шахтер, НАТО, дети, соревнования, война, праздники, Киев, авиация, столкновения, Динамо, тест-драйв, футбол, фотоконкурсы, фотоподборки, уикенд, солдат, корабли, ВМС, марш, женщины, Донбасс, зима, пляжи, Дмитрий Дятлов, экология, фотопроект, Зеленский, военная техника, митинги, Киевщина, Нацгвардия, традиции, живопись, терроризм, пандемия, Александр Зубко, #Євромайдан, технологии, ВСУ, Одесса, полиция, город, пожары, туризм, выставки, путешествия, культура, Россия, пейзажи, протесты, самолеты, карантин, учения, Путин, архитектура, оккупация, общество, история, акции, Карпаты, искусство, визиты, Сергей Смоленцев, Війна, мода, животные, природа, обстрелы, Майдан, фотография, фестивали, спорт, ЗСУ, сборная Украины, мир, коронавирус, стихийные бедствия, политика, Новый Год, автомобили, церковь, суд, Польша, США, парады

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36