<
НОВИНИ ДНЯ: США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмовивсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
17.08.2022   Одеська обл., Україна   Оперативне командування «Південь», ДСНС, МВС, Думская

Ракетний удар по Одещині: знову страждає курортна Затока

Вночі Одещину було атаковано літаками стратегічної авіації Ту-22М3 з пуском ракет Х-22. Внаслідок влучання 2 ракет сталося руйнування і спалахнули пожежі на одній з прибережних баз відпочинку та в приватних будівлях неподалік. 4 цивільні особи отримали поранення, їм надано медичну допомогу і в стані середньої тяжкості було госпіталізовано до медичних закладів. Майже 5 годин рятувальники ліквідовували пожежу на загальній площі понад 600 кв. м. На місці працювали психологи ДСНС для надання допомоги місцевому населенню.
Внаслідок ракетного удару фактично зруйновано дачний кооператив. Пошкодження отримали понад 30 будинків лише в одному товаристві. Житель Білгорода-Дністровського Нестор Котляренко розповів, що все місто прокинулося від потужних вибухів у районі мосту у Затоці. Чоловік — голова одного із кооперативів.
«Наш кооператив перетворився на купу уламків. Десятки будинків зруйновані, виявлена величезна вирва», — каже Котляренко.
Масштаб збитків визначити поки що неможливо, але подібні пошкодження отримали будівлі кількох дачних селищ. Ворожі ракети, крім іншого, зруйнували базу відпочинку «Факел» в Затоці.
Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом нічного обстрілу Одещини, повідомляють в пресслужбі обласної поліції. Слідчі та криміналісти фіксують наслідки влучання ракет на місцях руйнувань. Відомості про злочинні дії окупантів внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Киевщина, ДСНС, самолеты, передовая, НАТО, стихийные бедствия, юмор, Карпаты, суд, город, фотопроект, музыка, Крым, учения, политика, обстрелы, фотоподборки, Россия, портрет, США, выборы, фотография, визиты, показы, фестивали, авиация, экология, Війна, #Євромайдан, полиция, Александр Зубко, Новый Год, люди, фотоконкурсы, акции, Киев, пожары, праздники, церковь, Порошенко, культура, общество, Шахтер, традиции, Дмитрий Дятлов, терроризм, война, Путин, Китай, мода, Динамо, медицина, карантин, женщины, сборная Украины, Польша, Донбасс, ВСУ, Нацгвардия, Сергей Смоленцев, уикенд, Бахмут, Майдан, корабли, путешествия, митинги, военная техника, пейзажи, автомобили, зима, футбол, пандемия, природа, выставки, туризм, животные, мир, дети, ВМС, спорт, солдат, ЗСУ, Зеленский, соревнования, марш, оккупация, Одесса, протесты, тест-драйв, пляжи, коронавирус, искусство, дизайн, технологии, живопись, столкновения, история, Львів, архитектура, Верховная Рада

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36