НОВИНИ ДНЯ: У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяцьвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
08.12.2022   Бахмут, Донецька обл., Україна   Liberov Photographer

«Бахмут – це пункт незламності. Все інше – пункти обігріву». Бахмут. 07.12.2022

Костянтин Ліберов, фотограф: «Нещодавно в мережі ми почули таку фразу: Бахмут – це пункт незламності. Все інше – пункти обігріву.
З міста роблять другий Маріуполь. На це боляче дивитись, адже ми своїми очами бачили занепад міста. Ще в липні, хоча вже було чути гуркіт гармат, в центрі працювали фонтани. Бахмут тримався і тримається до останнього.
Прильот просто на наших очах. Миттєво здіймається полум’я, вибігають люди. Їх двоє залишилось в будівлі, живуть у підвалі з собакою. Чоловік тут же повертається просто у полум‘я: він має дістати газові балони, щоб не відбулося вибуху.
За десять хвилин полум‘я охоплює вже цілий поверх. Жінка каже, це вже шостий прильот у під‘їзд за тиждень.
Намагаємось викликати ДСНС. Кажемо: «ви ж розумієте, що вони скоріш за все не приїдуть? Місто криють просто зараз. Це дуже небезпечно»
Однак за хвилину у подвір‘я заїжджає червона машина. Жінка не стримує емоцій та плаче: «Мої ви рідні! Дякую!»
Людей у подвір‘ї все більше: допомагають військові, поліція, всі намагаються якомога швидше затушити полум‘я. І все це під гуркіт не на секунду не припиняючогося обстрілу.
Бахмут незламний. Але як же боляче дивитись, як на твоїх очах згорає чиєсь життя. І ти нічим не можеш допомогти».

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
суд, Війна, учения, ВМС, дети, люди, путешествия, церковь, Майдан, фотоконкурсы, уикенд, #Євромайдан, Крым, Верховная Рада, Киевщина, солдат, передовая, авиация, визиты, Карпаты, Путин, Зеленский, музыка, самолеты, марш, корабли, женщины, столкновения, НАТО, акции, история, медицина, Одесса, Новый Год, Александр Зубко, коронавирус, политика, Россия, пандемия, США, Польша, общество, обстрелы, Бахмут, война, зима, Дмитрий Дятлов, экология, Нацгвардия, протесты, стихийные бедствия, Киев, фотоподборки, праздники, парады, ЗСУ, митинги, спорт, природа, пожары, животные, Порошенко, Донбасс, культура, автомобили, традиции, мода, дизайн, фотопроект, сборная Украины, выборы, Сергей Смоленцев, мир, пляжи, фотография, живопись, фестивали, терроризм, ВСУ, Китай, юмор, архитектура, город, ДСНС, оккупация, выставки, тест-драйв, военная техника, соревнования, Динамо, полиция, Шахтер, портрет, Львів, искусство, туризм, пейзажи, технологии, футбол, карантин

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36