<
НОВИНИ ДНЯ: У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
19.02.2024   Харківська обл., Україна   Офіс Президента України

Робоча поїздка Президента України до Харківської області. Офіційний репортаж

Президент України Володимир Зеленський під час поїздки на Харківщину побував у батальйонному командному пункті 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, яка виконує бойові завдання з оборони Куп’янська.
Глава держави заслухав доповідь командира бригади підполковника Олексія Трубнікова про оперативну ситуацію на відповідній ділянці фронту та взаємодію із суміжними підрозділами Сил оборони. Комбриг також розповів Президентові про досвід застосування дронів різних типів у зоні відповідальності та про особливості боротьби з ворожими БпЛА за допомогою систем РЕБ. Окремо обговорили забезпечення підрозділів технікою, боєприпасами та інші актуальні потреби воїнів.
Володимир Зеленський також поспілкувався з військовими та нагородив захисників, які відзначилися під час захисту незалежності, суверенітету й територіальної цілісності України. Задля безпеки воїнів частину нагород Володимир Зеленський передав командирам для вручення за місцем несення служби.
Також Володимир Зеленський відвідав українських військовослужбовців, які лікуються у військово-медичному закладі в місті Харкові після поранень. Начальник закладу розповів Главі держави про особливості надання екстреної медичної допомоги пораненим та організацію евакуаційних заходів. Зокрема, він поінформував про роботу передових медичних груп, які перебувають за кілька кілометрів від лінії фронту й надають першу допомогу пораненим воїнам у спеціальних мобільних комплексах.
Глава держави оглянув реанімаційне відділення. Йому показали новітні ліжка для опікових хворих, розповіли про ефективне використання апаратів гострого діалізу. Володимир Зеленський поспілкувався з військовими, які відновлюються після поранень. Він поцікавився перебігом лікування, самопочуттям і планами захисників.
Від імені українського народу Глава держави подякував захисникам за стійкість, мужність і самовідданість, із якими вони боронили Україну й наших людей. Президент вручив воїнам державні нагороди: ордени Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та «За мужність» ІІІ ступеня. За самовідданість і високий професіоналізм, виявлені в захисті України, Глава держави нагородив лікарів та інших медичних працівників закладу орденами Данила Галицького та «За мужність» ІІІ ступеня.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
экология, карантин, самолеты, Порошенко, спорт, дети, суд, культура, автомобили, пожары, уикенд, визиты, технологии, Путин, солдат, Шахтер, путешествия, авиация, #Євромайдан, соревнования, город, война, обстрелы, медицина, Одесса, Зеленский, музыка, Крым, Динамо, коронавирус, зима, показы, митинги, пандемия, США, Верховная Рада, ЗСУ, ВСУ, ДСНС, выставки, фотография, Китай, Новый Год, Майдан, Сергей Смоленцев, передовая, фестивали, Дмитрий Дятлов, церковь, мир, политика, акции, фотоподборки, общество, живопись, юмор, Александр Зубко, Бахмут, Киевщина, футбол, НАТО, корабли, искусство, Нацгвардия, люди, Карпаты, дизайн, военная техника, Киев, портрет, Польша, история, Донбасс, выборы, туризм, ВМС, Війна, Россия, животные, фотоконкурсы, марш, природа, терроризм, пляжи, пейзажи, тест-драйв, Львів, столкновения, оккупация, мода, сборная Украины, фотопроект, традиции, полиция, протесты, стихийные бедствия, учения, праздники, архитектура, женщины

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36