<
НОВИНИ ДНЯ: Чи хочуть росіяни закінчити війну та на яких умовах: опитування  Застосунок "Резерв+": у Міноборони розповіли, кому це треба та чи відображається там бронювання  Путін назвав справжню мету наступу на Харківщині  Якщо набридло солодке: рецепт лимонного печива, яке тане в роті  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  Оновлення даних у ТЦК для студентів: що змінилося  Єдина людина в Росії, яка планує стратегію війни: у Зеленського розповіли, хто насправді "керує парадом"всі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
09.05.2024   Польща   Укрінформ

Група польських фермерів окупувала Сейм і вимагає зустрічі з Туском

Частина польських фермерів з аграрної організації Orka у четвер розпочала окупацію польського Сейму, вимагаючи відмови від зеленої угоди і блокади імпорту з України, а також зустрічі у цих справах з прем’єр-міністром країни Дональдом Туском.
До Сейму кільканадцять протестувальників увійшли на запрошення опозиційних партій "Право і Справедливість" і "Конфедерація", передає Укрінформ з посиланням на PAP.
"Ми сьогодні прийшли сюди, аби протестувати проти зеленої угоди, проти відкриття кордону для продуктів з України. Ми б хотіли, щоб нарешті хтось сприйняв нас, фермерів, дуже серйозно", - сказав один з протестувальників.
Аграрії мають намір залишатися у приміщенні Сейму, поки з ними не зустрінеться прем’єр. Вони задекларували, що їх згодом замінять представники інших фермерських організацій. Вони мають намір просити маршалка Сейму Шимона Головню, аби той дозволив їм легально протестувати у будинку парламенту.
Міністр сільського господарства Польщі Чеслав Секерський зустрівся з представниками групи фермерів, що протестують в Сеймі.
У п’ятницю у Варшаві має відбутися маніфестація фермерів, які протестуватимуть проти зеленої угоди й імпорту з України.
29 квітня польські фермери повністю припинили блокаду кордону з Україною. Польсько-український кордон від листопада минулого року блокували перевізники, а з лютого цього року – польські аграрії.
Фото: PAP

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
ВСУ, Александр Зубко, история, туризм, коронавирус, сборная Украины, марш, политика, тест-драйв, акции, война, полиция, военная техника, фотоподборки, Карпаты, Майдан, мир, фотография, Бахмут, самолеты, пляжи, визиты, Путин, фотоконкурсы, Сергей Смоленцев, юмор, протесты, дети, архитектура, фестивали, выборы, солдат, суд, карантин, Крым, США, Польша, общество, фотопроект, учения, корабли, Верховная Рада, традиции, Зеленский, живопись, оккупация, искусство, зима, Дмитрий Дятлов, митинги, показы, путешествия, люди, Львів, Донбасс, пожары, женщины, экология, выставки, автомобили, медицина, ДСНС, столкновения, мода, Россия, Новый Год, Нацгвардия, музыка, Одесса, НАТО, ЗСУ, культура, Киев, пандемия, авиация, дизайн, Китай, передовая, Киевщина, Порошенко, церковь, спорт, праздники, стихийные бедствия, ВМС, обстрелы, соревнования, портрет, Динамо, природа, Війна, Шахтер, город, уикенд, пейзажи, животные, #Євромайдан, футбол, технологии, терроризм

Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'fopen(/var/docker/www/kontrakt/cache/tags): failed to open stream: Permission denied' in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php:36 Stack trace: #0 [internal function]: RLSException::error_handler(2, 'fopen(/var/dock...', '/var/docker/www...', 36, Array) #1 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(36): fopen('/var/docker/www...', 'a') #2 /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php(47): RLSCache_File->writeTags() #3 [internal function]: RLSCache_File->__destruct() #4 {main} thrown in /var/docker/www/kontrakt/classes/RLSCache/File.php on line 36