НОВИНИ ДНЯ: Циклон та магнітні бурі: синоптик Діденко попередила про складну погоду на вихідні  Військовий експерт повідомив про нові труднощі для ЗСУ: про що йдеться  Розмова була важкою. Столтенберг розповів про дзвінок Зеленському після вторгнення РФ  Зеленський про план перемоги: не скасовує саміт миру, а посилює позицію України  Метеорологічна осінь. Синоптики повідомили, коли відбудеться зміна сезонів і різко похолодає до заморозків  Перехід на зимовий час 2024 року: готуємося зробити це востаннє  Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українціввсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
05.07.2024   Україна, Часів Яр   24 ОМБр імені короля Данила, РБК-Україна, Контракти
2442 Метки:  нет.

"Перетворився на груду попелу". ЗСУ показали, як виглядає мікрорайон "Канал" у Часовому Яру

Російські окупанти продовжують знищувати Часів Яр у Донецькій області. Мікрорайон "Канал" вже перетворився на груду попелу. Українські бійці показали фото зруйнованого міста.

"Часів Яр. Пекло на землі. Росіяни продовжують знищувати місто всіма можливими типами озброєння", - йдеться в повідомленні.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Facebook 24 ОМБр імені короля Данила. Про це повідомляють Контракти.UA.

Зазначається, що воїни 24 ОМБр імені короля Данила продовжують оборону міста від значно переважаючих сил противника у надважких умовах.

"Мікрорайон "Канал" біля каналу Сіверський Донець - Донбас перетворився на груду попелу - такий вигляд він має наразі.Такий пейзаж, який колись був за межами нашої уяви, за два роки війни вже став звичним. Від нашої згуртованості сьогодні залежить те, як виглядатимуть наші міста завтра", - зазначили у бригаді.

ЗСУ відійшли з мікрорайону "Канал" у Часовому Яру

Вчора, 3 липня, аналітики DeepState повідомили, що окупанти "повністю стерли" мікрорайон "Канал" в Часовому Яру. Окупація цього мікрорайону вартувало росіянам величезних втрат. При цьому вони фактично знищили усі багатоповерхівки у житловому масиві.

Сьогодні в Інституті вивчення війни зазначили, що фіксується просування окупантів поблизу Авдіївки, в східній частині Часового Яру, та є тактичний успіх на Торецькому напрямку.

Пізніше в ОСУВ "Хортиця" повідомили, що українські військові відійшли з мікрорайону "Канал" у Часовому Яру. Сили оборони зайняли більш вигідні позиції, але ворог продовжує тиснути.

 

 

 

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
экология, дети, митинги, Порошенко, НАТО, солдат, протесты, Польша, фотография, автомобили, церковь, мир, Сергей Смоленцев, Путин, пейзажи, марш, Дмитрий Дятлов, #Євромайдан, люди, оккупация, ВМС, пляжи, портрет, США, Киевщина, Новый Год, ДСНС, пандемия, визиты, соревнования, передовая, Крым, авиация, фестивали, история, зима, Львів, женщины, Верховная Рада, туризм, ЗСУ, город, суд, выборы, искусство, обстрелы, полиция, фотоподборки, путешествия, терроризм, пожары, традиции, Китай, Шахтер, Донбасс, учения, юмор, Зеленский, Війна, Україна, выставки, музыка, мода, Київ, Париж, Бахмут, сборная Украины, корабли, природа, ВСУ, дизайн, фотопроект, Майдан, политика, общество, военная техника, коронавирус, Киев, медицина, стихийные бедствия, уикенд, живопись, столкновения, фотоконкурсы, праздники, Россия, технологии, Динамо, карантин, самолеты, Александр Зубко, спорт, Одесса, архитектура, война, животные, культура, Нацгвардия, акции, футбол