НОВИНИ ДНЯ: Путін його може на сніданок зʼїсти: історик оцінив можливості Трампа завершити війну в Україні  Мобілізація в РФ: російська влада здивувала планами щодо нових контрактників Міноборони  Тепло у жовтні: синоптик розповів, якою буде погода у вихідні  Більше 10 рекордів і не тільки. Синоптики підбили підсумки погоди у Києві у вересні  Коли буде бабине літо 2024: синоптик сказала, чи чекати потепління у жовтні  Осінні дощі на заході та літнє тепло на решті території: прогноз погоди в Україні на 3 жовтня  Останні дні сонця: синоптикиня анонсувала дощовий кінець тижня у Києвівсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
07.07.2024   США   ТСН, Контракти

Поцілунки Рональда Рейгана та його дружини Ненсі

40-й президент США Рональд Рейган провів зі своєю дружиною Ненсі у шлюбі практично все життя.

Вони познайомились 15 листопада 1949 року. Рейган тоді був президентом Гільдії кіноакторів і Ненсі звернулася до нього, оскільки зауважила, що її ім'я з'явилося у чорному списку Голлівуду (список, до якого потрапляли представники кіноіндустрії, які були членами Комуністичної партії США). Рональд, розібравшись, повідомив їй, що її переплутали з іншою акторкою з таким же ім'ям, але ця ситуація послужила їх подальшому спілкуванню.

Вони почали зустрічатися, і їхні стосунки стали предметом багатьох пліток. Після трьох років знайомства вони врешті-решт вирішили одружитися. Весілля відбулося 4 березня 1952 року в церкві Little Brown у долині Сан-Фернандо в Лос-Анджелесі. Церемонія була простою і поспішно організованою. Цей шлюб був її першим, а для нього – другим. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Потім протягом багатьох років пара не боялася демонструвати свої почуття на публіці, а ніжні поцілунки на удачу та прощання стали звичайними та буденними. За 52 роки, які вони прожили у шлюбі, фотографи неодноразово знымкували їхні поцілунки.

"Я більше, ніж кохаю тебе, я не цілісний без тебе. Ти для мене саме життя. Коли ти йдеш, я чекаю, коли ти повернешся, щоб я міг почати жити знову", — написав Рональд у листі до Ненсі на тридцять першу річницю їхнього весілля.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
Шахтер, город, оккупация, путешествия, фотоподборки, пандемия, фестивали, самолеты, Львів, сборная Украины, протесты, музыка, выборы, соревнования, Киев, визиты, Китай, мода, Новый Год, Динамо, Одесса, Донбасс, туризм, Сергей Смоленцев, медицина, экология, традиции, Киевщина, карантин, стихийные бедствия, животные, акции, Верховная Рада, пожары, Россия, история, передовая, автомобили, природа, ДСНС, Путин, обстрелы, Київ, дети, учения, ЗСУ, портрет, Польша, корабли, Париж, военная техника, война, ВСУ, праздники, искусство, дизайн, фотопроект, марш, терроризм, живопись, люди, политика, фотография, авиация, архитектура, суд, Крым, Дмитрий Дятлов, ВМС, футбол, #Євромайдан, уикенд, юмор, Бахмут, полиция, спорт, пейзажи, технологии, общество, Війна, коронавирус, солдат, Україна, зима, фотоконкурсы, мир, митинги, Порошенко, Александр Зубко, Нацгвардия, столкновения, женщины, выставки, Майдан, НАТО, США, пляжи, культура, Зеленский, церковь