НОВИНИ ДНЯ: Вибори у США. Топ-5 фактів про виборчу кампанію 2024 року  Навіщо кухарі додають до тушкованої капусти молоко: ви точно про це не знали  Місяць до виборів у США. Які рейтинги у Трампа й Гарріс і що вони готують один проти одного  Перемир’я замість перемоги?: чому кінець війни в Україні – за горами  У Росії пригрозили війною ще кільком країнам: що обурило Москву  Як тушкувати капусту в каструлі, з м'ясом на сковорідці, скільки часу потрібно для її приготування  Ціна як за оренду. Українці частіше купують квартири в новобудовахвсі новини дня
Фото і Відео
Фоторепортажі
08.07.2024   Україна   СТОПКОР, Контракти

Ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний святкує день народження

8 липня колишньому головнокомандувачу ЗСУ генералу Залужному виповнився 51 рік

Колишній головнокомандувач Збройними Силами України Валерій Залужний сьогодні, 8 липня, відзначає день народження.

Генералу Залужному виповнився 51 рік.

Залужний народився 8 липня 1973 року у Новограді-Волинському (нині Звягель) Житомирської області. На посаді головнокомандувача ЗСУ перебував з 27 липня 2021 року.

23 травня 2022 р. він увійшов до списку 100 найвпливовіших людей за версією журналу Time. Пише stopcor.org. Про це повідомляють Контракти.UA.

Залужного називають одним із найвідкритіших генералів, які розуміють проблеми солдатів та молодших офіцерів.

Додамо, що після відставки Валерій Залужний зник з публічного простору. Днями стало відомо, що 10 липня колишній головнокомандувач ЗСУ розпочинає роботу послом України у Великій Британії. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на джерела у дипломатичних колах.

До Британії Залужний вирушив 3 липня.

Нагадаємо, що колишнього головнокомандувача Збройними Силами України Валерія Залужного, якого нещодавно на посаді замінив Олександр Сирський, призначено послом України у Великій Британії.

До речі, Валерій Залужний став третім генералом, призначеним Києвом послом. До нього були колишній голова Міноборони, генерал-лейтенант у відставці Андрій Таран та генерал-майор запасу Олександр Поліщук.

Фоторепортажі

всі Фоторепортажі
Популярные теги
автомобили, Киев, Порошенко, Новый Год, архитектура, искусство, Україна, протесты, фотография, путешествия, туризм, Дмитрий Дятлов, пейзажи, #Євромайдан, коронавирус, Війна, спорт, обстрелы, люди, самолеты, дети, учения, Россия, зима, Зеленский, Бахмут, передовая, Крым, культура, технологии, Майдан, Донбасс, фотопроект, Китай, уикенд, Нацгвардия, общество, Париж, Динамо, экология, ВСУ, церковь, традиции, Львів, суд, пожары, политика, фотоконкурсы, Карпаты, портрет, авиация, живопись, военная техника, соревнования, медицина, оккупация, город, дизайн, война, история, НАТО, музыка, животные, Киевщина, юмор, футбол, праздники, Сергей Смоленцев, США, ДСНС, марш, корабли, полиция, пляжи, пандемия, акции, ЗСУ, карантин, выборы, стихийные бедствия, фотоподборки, Польша, Верховная Рада, Одесса, ВМС, столкновения, солдат, женщины, Шахтер, природа, Путин, терроризм, выставки, фестивали, Київ, мир, сборная Украины, Александр Зубко, митинги, мода